آموزش درست کردن مارشمالو خوشمزه پفکی به روش ساده
آموزش درست کردن مارشمالو
آموزش درست کردن مارشمالو خوشمزه پفکی به روش ساده که یکی از شیرینی های محبوب در سراسر دنیاست.
مرحله اول
برای تهیه مارشمالو خوشمزه ابتدا ژلاتین را به همراه ،
یک لیوان سر خالی آب سرد ترکیب می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه،
کنار می گذاریم. در ادامه ۴۰۰ گرم از شکر را به همراه وانیل ،
و نمک را به همراه ۱ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم،
و اجازه می دهیم به نقطه جوش برسد تا شکر به طور کامل ذوب شود.
در ادامه مخلوط ژلاتین و آب سرد را داخل یک کاسه فلزی می ریزیم،
و روی بخار آب قرار می دهیم.
مرحله سوم
پس از اینکه ژلاتین به طور کامل حل شد، مواد درون قابلمه را،
به طور متداوم هم می زنیم و ژلاتین را کم کم به قابلمه اضافه می کنیم،
و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. برای این منظور بهتر است ،
از همزن دستی یا برقی استفاده کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله در صورت تمایل می توانیم چند قطره رنگ خوراکی هم،
اضافه کنیم تا مارشمال رنگی شود. حالا با دور تند همزن،
مواد را ترکیب می کنیم تا رنگش روشن و حجمش بیشتر شده،
و حدودا ۴ برابر مقدار مواد اولیه شود.
مرحله پنجم
پس از گذشت حدودا ۱۰ تا ۲۰ دقیقه که مارشمالو به خوبی حجیم شد،
داخل یک ظرف مناسب را با سلفون پوشش می دهیم،
سپس با کمی روغن مایع روی سلفون را چرب می کنیم،
و مواد را داخل ظرف می ریزیم تا خنک شوند.
مرحله ششم
در این مرحله روی مواد را نیز با سلفون می پوشانیم و به مدت ۶ ساعت،
در یخچال قرار می دهیم تا مارشمالو آماده شود. پس از گذشت این زمان،
ظرف را از یخچال خارج می کنیم و مارشمالو را به صورت دلخواه برش می زنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه برش زدن مارشمالو به پایان رسید، نشاسته و ۳۰ گرم شکر ،
باقیمانده را ترکیب می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم،
سپس مارشمالوها را درون مخلوط شکر و نشاسته می غلطانیم،
و در پایان سرو می کنیم.
مواد لازم مارشمالو | |
شکر | ۴۳۰ گرم |
ژلاتین | ۲۰ گرم |
وانیل | ۵ گرم |
نمک | ½ قاشق غذاخوری |
نشاسته | ۳۰ گرم |
گردآوری: کاشمر سلام