آموزش درست کردن پیتزا گوشت و قارچ مخصوص با روش خاص
آموزش درست کردن پیتزا گوشت و قارچ
آموزش درست کردن پیتزا گوشت و قارچ مخصوص با روش خاص که از انواع پیتزاهای پرطرفدار بین المللی است که در ادامه مشاهده خواهید کرد.
مرحله اول
برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت رستورانی ابتدا ،
پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقدار خیلی کمی روغن،
داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم، پس از اینکه پیاز طلایی شد،
گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم
و گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.
در ادامه نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه می کنیم
و درب تابه را می گذاریم تا گوشت به طور کامل بپزد.
مرحله سوم
حالا مقداری از قارچ و فلفل دلمه ای رنگی را برای تزیین روی پیتزا کنار می گذاریم
و باقیمانده آنرا به تابه حاوی گوشت اضافه می کنیم
و به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی موجود در تابه،
به طور کامل کشیده شود و قارچ و فلفل دلمه ای نرم شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم
تا کاملا گرم شودف سپس خمیر پیتزا را درون قالب یا سینی فر قرار می دهیم.
در ادامه سس مخصوص پیتزا را روی خمیر پیتزا به صورت یکدست پخش می کنیم.
مرحله پنجم
حالا دو سوم پنیر پیتزا را روی خمیر پیتزا به صورت پخش می ریزیم،
در ادامه مخلوط گوشت چرخ کرده را به صورت پخش روی پنیر پیتزا می ریزیم.
در ادامه باقیمانده پنیر پیتزا را به صورت پخش روی مخلوط گوشت می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله قارچ و فلفل دلمه ای رنگی را که که کنار گذاشته بودیم
برای تزیین روی پیتزا استفاده می کنیم،
سپس پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود،
سپس چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیتزا رنگ بگیرد.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای رنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
سس پیتزا | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
خمیر پیتزا | ۱ عدد بزرگ |
گردآوری: کاشمر سلام