آموزش درست کردن سرویسی گوشت به سبک اصیل قشم
آموزش درست کردن سرویسی گوشت
آموزش درست کردن سرویسی گوشت به سبک اصیل قشم که طعم بی نظیری دارد و بنا به سلیقه به همراه نان یا پلو سرو می شود.
مرحله اول
برای تهیه سرویسی گوشت به روش قشم ابتدا ،
گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم ،
و به صورت مکعبی (ریزتر از قیمه) ریز خرد می کنیم،
و در کاسه ای می ریزیم. پیازها را پوست می گیریم ،
و می شوییم و رنده ریز می کنیم.
مرحله دوم
سپس به گوشت اضافه می کنیم و کمی ترکیب می کنیم،
تا با هم یکدست شوند. در ادامه مقداری فلفل سیاه ،
و نمک روی گوشت می پاشیم و خوب گوشت ها را ،
زیر و رو می کنیم تا به طور کامل با ادویه ها ترکیب و طعم دار شود.
مرحله سوم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم،
و داخل یخچال قرار می دهیم تا یک شب تا صبح ،
استراحت کند و گوشت ها مزه دار شود. برای تهیه ،
سرویسی گوشت بهتر است از گوشتی استفاده کنیم،
که کمی چربی نیز داشته باشد.
مرحله چهارم
سپس داخل تابه ای کمی روغن می ریزیم و کاسه ،
محتوی گوشت ها را از یخچال بیرون می آوریم،
و گوشت ها را داخل تابه بهمراه پیازها می ریزیم ،
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب گوشت ها ،
کاملا کشیده شود و کمی برشته شوند.
مرحله پنجم
بعد نصف لیوان آب روی آن می ریزیم و در تابه را ،
می گذاریم و حرارت را بسیار کم می کنیم و اجازه می دهیم،
تا کاملا گوشت ها به مرور زمان بپزند. اگر حرارت زیاد باشد،
آب گوشت خشک می شود و گوشت ها نپخته باقی می مانند.
مرحله ششم
به همین دلیل مجبور می شوید مجددا آب داغ ،
به آن اضافه کنید که باعث می شود روی طعم غذا ،
تاثیر منفی بگذارد. پس از ابتدا حرارت را بسیار کم کنید ،
تا با مشکل روبه رو نشوید.گوجه فرنگی ها را می شوییم،
و پوست روی آن ها را می گیریم.
مرحله هفتم
سپس روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم ،
و زمانیکه گوشت پخته شده بود به غذا اضافه می کنیم،
و حرارت را بلافاصله زیاد می کنیم تا گوجه رنگی ها ،
داخل غذا آب نیندازند و زود پخته شوند.
تقریبا ۱۵ دقیقه بعد از افزودن گوجه ها،
سرویسی گوشت ما آماده شده است.
مرحله هشتم
همانطور که در ابتدا هم ذکر کردیم اگر اصل این غذا را،
می خواهید میل کنید باید تند باشد، پس در صورت تند نبودن،
مجددا در اخر پخت به آن فلفل اضافه می کنیم،
و در ظرف مورد نظر می ریزیم و همراه با،
پلو یا نان نوش جان کنید.نوش جان
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوساله | ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۶ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد درشت |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام