آموزش درست کردن ته چین قارچ اصیل ایرانی به روش مخصوص
آموزش درست کردن ته چین قارچ
آموزش درست کردن ته چین قارچ اصیل ایرانی به روش مخصوص که یک وعده مناسب برای همه افراد خصوصا گیاهخواران میباشد.
مرحله اول
برای تهیه ته چین قارچ مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم،
و به همراه کمی روغن ماعی داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم،
تا سبک و شیشه ای شود، سپس قارچ ورقه ای شده را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قارچ را به خوبی تفت می دهیم تا آب بیندازد،
و آب اضافی آن کشیده شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه،
و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم،
تا مواد با ادویه ها به خوبی ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا قارچ تفت داده شده را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه اسفناج را به همراه ۱ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم،
و اجازه می دهیم به طور کامل بپزد، سپس آبکشی می کنیم ،
و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.
مرحله چهارم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم،
سپس اسفناج را به همراه کمی روغن مایع اضافه می کنیم،
و تفت می دهیم تا به خوبی سرخ شود. در ادامه ،
رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه تفت می دهیم.
مرحله پنجم
حالا اسفناج را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه،
یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم،
تا آب جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد ۱ قاشق چایخوری نمک،
و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا برنج را که از قبل خیسانده ایم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ،
پخت اولیه برنج که حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه است انجام شود.
پس از اینکه دانه های برنج به طور کامل نرم شدند،
اما مغزشان سفت بود باید برنج را آبکش کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله آرد نخودچی را با یک سوم لیوان آب سرد ترکیب می کنیم،
سپس داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه ماست را ،
به همراه زعفران دم کرده و گلاب به کاسه اضافه می کنیم،
و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله هشتم
حالا یک قابلمه مناسب را با روغن چرب می کنیم و نیمی از برنج را ،
کف قابلمه می ریزیم و با پشت قاشق به خوبی فشرده می کنیم.
در ادامه قارچ و اسفناج سرخ شده را روی برنج می ریزیم،
و در پایان باقیمانده برنج را اضافه می کنیم.
مرحله نهم
حالا مجددا با پشت قاشق برنج را فشرده می کنیم تا پس از پخت باز نشود.
حالا زیر قابلمه شعله پخش کن قرار می دهیم و اجازه می دهیم،
به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. در پایان ته چین را با خلال پسته،
و زرشک تفت داده شده تزیین می کنیم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
برنج | ۲ پیمانه |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۸ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ½ فنجان |
گلاب | ¼ قاشق چایخوری |
اسفناج | ۲۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
زرشک و خلال پسته | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام