آموزش درست کردن باسلوق پرتقالی خوش طعم به سبک مجلسی
آموزش درست کردن باسلوق پرتقالی
آموزش درست کردن باسلوق پرتقالی خوش طعم به سبک مجلسی که به عنوان یکی از شیرینی های سنتی ایرانی ، در میهمانی ها سرو میشود.
مرحله اول
برای تهیه باسلوق پرتقالی خوشمزه ابتدا ،
ظرف مورد نظر برای ریختن مایه باسلوق را ،
انتخاب می کنیم و پلاستیک فریزر داخل آن،
می اندازیم و کنار می گذاریم. در ادامه،
آب سرد را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله نشاسته را به آن اضافه می کنیم ،
و با قاشق هم می زنیم تا مخلوط شوند.
در ادامه هر طعم ژله ای که مورد پسندتان است،
را همراه با شکر اضافه می کنیم.
( در این دستور از ژله پرتقالی استفاده می کنیم )
مرحله سوم
سپس با همزن دستی مواد را می زنیم تا کاملا ،
شکر و نشاسته حل شوند. قابلمه را روی ،
حرارت کم می گذاریم تا بوی خامی نشاسته،
از بین برود و مداوم مواد را با قاشق هم می زنیم،
تا کمی غلظت بگیرد و آنوقت گلاب را می افزاییم.
مرحله چهارم
سپس به همزدن ادامه می دهیم و ۳ دقیقه،
بعد کره را اضافه می کنیم و با مواد،
مخلوط می کنیم تا کره هم به طور کامل ذوب شود.
می توانید برای اینکه باسلوق های کشداری،
داشته باشید ۱ قاشق غذاخوری،
پودر ژلاتین نیز اضافه کنید.
مرحله پنجم
زمانیکه مایه ما از ظرف کاملا جدا می شد،
یعنی قوام یافته و به غلظت مطلوبی رسیده است ،
و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم ،
و مایه را داخل ظرفی که پلاستیک داخل آن ،
انداختیم می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله ظرف حاوی باسلوق را ،
داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۵ ساعت ،
باسلوق ما آماده شود. در ادامه داخل بشقابی ،
کمی نشاسته ذرت یا پودر نارگیل می ریزیم ،
و ظرف باسلوق را از داخل یخچال بیرون می آوریم.
مرحله هفتم
سپس به هر صورت که تمایل دارید ،
( مکعبی مربع یا لوزی ) آن را برش می زنیم،
و باسلوق ها را داخل نشاسته ذرت،
قرار می دهیم و می غلطانیم تا کاملا آغشته ،
به آن شوند و در ظرف مورد نظرمان ،
باسلوق ها را می چینیم.نوش جان
مواد لازم باسلوق پرتقال | |
نشاسته | ½ لیوان |
آب سرد | ۱.۵ لیوان |
شکر | ½ لیوان |
روغن یا کره | ½ قاشق غذاخوری |
ژله پرتقال | ۱ بسته |
گلاب | ۳ قاشق غذاخوری |
گردآوری: کاشمر سلام