آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن شربت بهار نارنج سنتی به روش اصیل ایرانی جدید

آموزش درست کردن شربت بهار نارنج سنتی به روش اصیل ایرانی

آموزش درست کردن شربت بهار نارنج

آموزش درست کردن شربت بهار نارنج سنتی به روش اصیل ایرانی که باعث رفع عطش بدن و تشنگی به خصوص در فصول گرم سال می شود.

آموزش درست کردن شربت بهار نارنج سنتی به روش اصیل ایرانی
آموزش درست کردن شربت بهار نارنج سنتی به روش اصیل ایرانی

مرحله اول

برای تهیه شربت بهار نارنج سنتی ابتدا عرق بهار نارنج را

به همراه شکر و آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم

و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

تا قبل از اینکه شربت به نقطه جوش برسد باید شکر در آب حل شده باشد.

مرحله دوم

پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید،

۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا به غلظت مناسب برسد.

برای اینکه مطمئن شویم شربت به قوام رسیده است

یک قاشق از شربت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود.

مرحله سوم

پس از اینکه شربت خنک شد، آنرا بین دو انگشت خود تست می کنیم،

اگر آبکی باشد یعنی شربت به غلظت مناسب نرسیده است،

ولی اگر کشدار باشد و بین انگشتان مانند یک نخ نازک کش بیاید،

یعنی شربت ما تقریبا آماده شده است.

مرحله چهارم

در پایان پس از اینکه شربت به قوام رسید آب لیمو ترش را اضافه می کنیم

و پس از چند دقیقه شربت را از روی حرارت کنار می گذاریم.

حالا شربت را در دمای محیط آشپزخانه قرار می دهیم

تا از حرارت بیفتد و با دمای محیط یکسان شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه شربت به طور کامل خنک شد

انرا داخل بطری شیشه ای درب دار می ریزیم و درون یخچال نگهداری می کنیم.

برای سرو شربت هم یک پنجم لیوان را با شربت

و باقی انرا با آب سرد پر می کنیم و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم.

مواد لازم شربت بهار نارنج
عرق بهار نارنج۲ پیمانه
شکر۵ پیمانه
آب لیمو ترش۱ قاشق سوپخوری
آب۳ پیمانه

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا