آموزش درست کردن کره بادام زمینی با عسل،خوشمزه و تقویتی
آموزش درست کردن کره بادام زمینی
آموزش درست کردن کره بادام زمینی با عسل،خوشمزه و تقویتی که برای همه به خصوص کودکان و ورزشکاران یک میان وعده ویا صبحانه عالی می باشد.
مرحله اول
برای تهیه کره بادام زمینی خانگی ابتدا بادام زمینی بدون پوست
را داخل یک تابه می ریزیم و به اندازه ای تفت می دهیم
که رنگ بادام زمینی ها تغییر کند و برشته شوند.
حالا بادام زمینی بو داده شده را داخل مخلوط کن یا آسیاب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله بادام زمینی را به خوبی آسیاب می کنیم تا کاملا پودر شود.
هر چند دقیقه یک بار درب مخلوط کن یا آسیاب را باز می کنیم
و بادام هندی پودر شده را با یک قاشق مناسب از دیواره ها جدا کرده
و وسط دستگاه می ریزیم.
مرحله سوم
ضمن اینکه بادام زمینی زمان پودر شدن خیلی داغ می شود
و باید دستگاه هم کمی استارحت کند تا نسوزد.
توجه داشته باشید که درست کردن این کره،هیچ نیازی به اضافه کردن روغن ندارد،
و بادام زمینی خودش به اندازه کافی روغن می اندازد.
مرحله چهارم
فقط دوستانی که از بادام زمینی بدون نمک استفاده می کنند
بهتر است کمی نمک اضافه کنند.مخلوط کردن پودر بادام زمینی را
باید تا زمانی که آن به حالت مایع تغییر شکل بدهد ادامه دهیم.
پس از اینکه پودر بادام زمینی به شکل مایع تغییر کرد.
مرحله پنجم
۲ قاشق غذاخوری عسل را اضافه می کنیم و چند دقیقه مخلوط می کنیم
تا یکدست شوند. در صورتی که عسل در دسترس ندارید،
می توانید ۲ قاشق غذاخوری پودر قند اضافه کنید.
البته اگر تمایل دارید کره بادام زمینی شما مانند کره های بیرون سفت شود
حتما از عسل استفاده کنید.
مرحله ششم
حالا در صورت تمایل برای اینکه کره ما کرانچی شود
کمی بادام زمینی را به صورت ریز خرد کرده و به کره اضافه می کنیم.
بادام زمینی آماده شده را داخل یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم
و آنرا در یخچال نگهداری می کنیم.
مواد لازم کره بادام زمینی | |
بادام زمینی | ۴۰۰ گرم |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
گردآوری: کاشمر سلام