آموزش درست کردن حلوای انار مجلسی ویژه شب یلدا
آموزش درست کردن حلوای انار
آموزش درست کردن حلوای انار مجلسی ویژه شب یلدا که مانند سایر خوراکی های خوشمزه این شب با انار تازه تهیه می شود.
مرحله اول
برای تهیه حلوای انار مجلسی ابتدا آرد را دو مرتبه الک می کنیم،
سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
در ادامه آرد را به خوبی تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن،
به طور کامل گرفته شود.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که زمانی که آرد را تفت می دهیم ،
نباید تغییر رنگ دهد و در حدی که خامی آن از بین برود کافیست.
پس از اینکه آرد را به خوبی تفت دادیم و خامی اش گرفته شد،
مجددا آنرا الک می کنیم و داخل تابه می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله مخلوط روغن و کره آب شده را اضافه می کنیم ،
و با آرد ترکیب می کنیم تا با هم کاملا یکدست شوند.
سپس پودر قند را به همراه گلاب، آب انار، وانیل و پودر لبو،
اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
برای رنگ این حلوا به سیلقه خود می توانیم،
از پودر لبوی خشک شده یا رنگ خوراکی قرمز استفاده کنیم.
به دلیل اینکه رنگ های خوراکی معمولا از مواد شیمیایی تهیه می شوند،
بهتر است از مواد طبیعی مثل پودر لبو استفاده شود.
مواد لازم حلوای انار | |
آرد سفید | ۲۵۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
روغن مایع | ۵۰ گرم |
پودر قند | ۲۰۰ گرم |
گلاب | ۴ قاشق غذاخوری |
آب انار شیرین | ۱۰ قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر لبو یا رنگ خوراکی | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام