آموزش درست کردن شیرینی پافس کشمشی به روش مخصوص
آموزش درست کردن شیرینی پافس
آموزش درست کردن شیرینی پافس کشمشی به روش مخصوص که معمولا به عنوان عصرانه به همراه چای سرو می شود.
مرحله اول
برای تهیه شیرینی پافس خوشمزه ابتدا شیر و تخم مرغ را ،
از یخچال خارج می کنیم و در دمای محیط آشپزخانه قرار می دهیم،
تا با دمیا محیط هماهنگ شوند. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم،
سپس داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله جوزهندی را به همراه بکینگ پودر به آرد اضافه می کنیم،
و با هم به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
در ادامه شکر را به همراه تخم مرغ، شیر هم دمای محیط،
و روغن مایع به کاسه اضافه کرده و مواد را خوب ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
حالا کشمش را اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم،
که کشمش به صورت یکدست در تمام مایه شیرینی پخش شود.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم،
و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که شیرینی ها در روغن شناور باشند.
مرحله چهارم
به این نکته توجه داشته باشید که حرارت زیر تابه باید متوسط باشد،
تا شیرینی ها به صورت یکدست سرخ شوند، در صورتی که ،
حرارت زیر تابه بیش از حد زیاد باشد، لایه رویی شیرینی ها،
سرخ می شود و داخل شیرینی ها خمیر باقی می ماند.
مرحله پنجم
حالا با یک قاشق بزرگ یا ملاقه مقداری از مایه شیرینی بر می داریم،
و داخل روغن داغ می ریزیم. حالا باید صبر کنیم تا شیرینی ها سرخ شوند.
زمانی که اطراف شیرینی ها طلایی شود، یعنی شیرینی ها تقریبا آماده هستند.
مرحله ششم
پس از اینکه شیرینی ها سرخ شدند، انها را درون توری فلزی،
یا روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان،
به طور کامل کشیده شود. در پایان شیرینی ها را پس از اینکه خنک شدند،
در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.
مواد لازم شیرینی پافس | |
آرد سفید | ۲٫۵ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
کشمش | ¼ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
روغن | ½ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
جوز هندی | ½ قاشق چایخوری |
گردآوری: کاشمر سلام