آموزش درست کردن بادمجان پفکی به روش ویژه و خوش طعم
آموزش درست کردن بادمجان پفکی
آموزش درست کردن بادمجان پفکی به روش ویژه و خوش طعم که معمولا به عنوان پیش غذا به همراه سس دلخواه سرو میشود.
مرحله اول
برای تهیه بادمجان پفکی ابتدا بادمجان ها را ،
با پوست می شوییم و با دستمال روی آن ها را ،
خشک می کنیم و به صورت یک سانت ،
در میان پوست هر بادمجان را می گیریم،
(شبیه رنگ گورخر) و روی تخته آشپزخانه آنها را قرار می دهیم.
مرحله دوم
سپس بادمجان ها را به صورت ورقه ای ،
با قطر حدودا یک سانتی متر برش می زنیم.
در ادامه تخم مرغ ها را داخل یک کاسه ،
مناسب می شکنیم و با چنگال هم می زنیم،
تا از حالت لختگی خارج شده و کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله بکینگ پودر را به همراه ،
مقداری نمک، فلفل سیاه، آرد و شیر ،
به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم ،
و با چنگال یا همزن دستی همگی مواد را ،
مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا کاسه محتوی ترکیب تخم مرغ را کنار دستمان،
قرار می دهیم. در ادامه داخل قابلمه ای کوچک،
ترجیحا با عمق زیاد به اندازه ای روغن ،
مخصوص سرخ کردنی می ریزیم که بادمجان،
هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.
مرحله پنجم
حالا بادمجان ها را ابتدا داخل ترکیب تخم مرغ ؛
قرار می کنیم تا کاملا آغشته به آن شود،
و بعد بلافاصله به آرامی داخل روغن داغ شده،
می گذاریم تا سرخ شوند. همگی ،
بادمجان ها را به همین صورت سرخ می کنیم.
مرحله ششم
به هیچ عنوان تعداد زیاد بادمجان روی هم ،
داخل قابلمه قرار ندهید. بعد از سرخ و پفکی شدن ،
بادمجان ها را داخل توری می گذاریم تا ،
روغن اضافه آن ها خارج شود و بعد،
در ظرف مورد نظرمان بادمجان های پفکی را ،
می چینیم و با سس مورد علاقه نوش جان کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۴ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام