آموزش درست کردن سالاد کدو حلوایی به سبک ایتالیایی
آموزش درست کردن سالاد کدو حلوایی
آموزش درست کردن سالاد کدو حلوایی به سبک ایتالیایی که از سینه مرغ و کلم قرمز و سایر مواد لذیذ تهیه می شود.
مرحله اول
برای تهیه سالاد کدو حلوایی خوشمزه ابتدا،
سینه مرغ را می شوییم و روی تخته آشپزخانه ،
قرار می دهیم و به صورت مکعبی خرد می کنیم ،
و داخل کاسه ای می ریزیم. سیرها را ،
پوست می گیریم و می شوییم.
مرحله دوم
سپس دو حبه سیر را همراه با فلفل، زنجبیل،
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، پاپریکا، تخم گشنیز،
و نمک به تکه های مرغ اضافه می کنیم و خوب،
مواد را زیر و رو می کنیم تا ادویه ها کاملا با مرغ آغشته شوند.
مرحله سوم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم،
و کنار می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه مواد استراحت کند،
و طعم دار شوند. سپس کدو حلوایی را می شوییم ،
و از وسط نصف می کنیم و هسته ای آن را خارج می کنیم.
مرحله چهارم
حالا کدو حلوایی را به صورت مکعبی متناسب ،
با اندازه های مرغ خرد شده آنها را خرد می کنیم،
و در کاسه ای می ریزیم، سپس باقی سیر را ،
به همراه دارچین، جوزهندی، ۱ قاشق غذاخوری،
روغن زیتون، فلفل و نمک به آن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا کدوها را زیر و رو می کنیم تا با ادویه ها،
آغشته شوند. سینی فر را بیرون می آوریم ،
و فر را روشن می کنیم تا با دمای ۲۰۰ درجه،
۱۰ دقیقه زودتر گرم شود.کف سینی کاغذ روغنی،
قرار می دهیم و یک طرف آن،
کدوهای مزه دار شده را می ریزیم
مرحله ششم
سپس با قاشق آن ها را مرتب کنار یکدیگر،
صاف می کنیم و در طرف دیگر تکه های مرغ ،
طعم دار شده را می ریزیم و آنها را نیز مرتب می کنیم ،
و کنار هم قرار می دهیم. سینی را داخل فر می گذاریم،
تا با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه مواد بپزد.
مرحله هفتم
سپس در این مدت از زمان استفاده می کنیم ،
و کلم قرمز را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم ،
تا آب اضافه آن خارج شود. گوجه گیلاسی ها را می شوییم،
و از وسط نصف می کنیم و داخل بشقابی می گذاریم.
مرحله هشتم
کلم قرمز را از وسط نصف می کنیم و آن را،
به شکل دلخواه روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم ،
و داخل کاسه ای می ریزیم و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون،
۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب و نمک و فلفل به آن اضافه می زنیم.
مرحله نهم
در این مرحله گوجه گیلاسی ها را نیز به کلم قرمز،
اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کلم قرمز ،
و گوجه گیلاسی طعم دار شوند. در ادامه گوجه گیلاسی،
و کلم قرمز را داخل ظرفی که برای ،
سرو سالاد در نظر گرفته ایم می ریزیم.
مرحله دهم
سپس گوشت مرغ و کدو حلوایی را داخل دیس ،
می چینیم و به شکل دلخواه تزیین می کنیم.
در صورت تمایل می توانیم مواد سالاد را با هم ترکیب کنیم،
سپس سرو کنیم. در پایان سالاد را در یخچال ،
قرار می دهیم سپس سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کلم قرمز خرد شده | ½ کلم متوسط |
سینه مرغ | ۱ عدد |
کدو حلوایی | ۵۰۰ گرم |
گوجه گیلاسی | ۱ پیمانه |
سیر | ۴ حبه |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
پودر جوزهندی | ¼ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام