آموزش درست کردن کشمش پلو مجلسی باگوشت مرغ
آموزش درست کردن کشمش پلو
آموزش درست کردن کشمش پلو مجلسی باگوشت مرغ که بنا به سلیقه میتوان از قسمت های مختلف گوشت مرغ به همراه هویج و کشمش پلویی، در تهیه آن استفاده کرد.
مرحله اول
برای تهیه کشمش پلو مجلسی ابتدا برنج را به مدت ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت،
نسبت به نوع ان با کمی نمک و آب ولرم می خیسانیم. در ادامه،
یک قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم،
تا آب سریعتر به جوش بیاید.
مرحله دوم
پس از اینکه آب جوش امد، برنج خیسانده شده را به همراه کمی نمک،
به قابلمه اضافه می کنیم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم،
تا پخت اولیه برنج انجام شود. حالا برنج را داخل آبکش می ریزیم،
و با آب سرد آبکشی می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله کشمش پلویی را پس از شستشو به برنج اضافه می کنیم،
و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. حالا یک قابلمه مناسب،
روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم،
سپس برای ته دیگ از نان لواش یا سیب زمینی استفاده می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط برنج و کشمش را روی ته دیگ می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم ،
تا برنج دم بکشد. در همین حین یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم،
و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس تکه های مرغ را به خوبی سرخ می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس،
به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا سبک شود.
در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم
و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله فلفل دلمه ای و هویج را به صورت ریز خرد می کنیم
و به همراه زعفران دم کرده و آب لیمو ترش به قابلمه اضافه می کنیم،
سپس ۲ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم
تا آب به جوش بیاید.
مرحله هفتم
حالا تکه های مرغ سرخ شده را داخل قابلمه می چینیم و حرارت زیر قابلمه را
کمی می کنیم تا مرغ به آرامی بپزد. در پایان پس از اینکه کشمش پلو اماده شد،
آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه مرغ سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۴ پیمانه |
کشمش پلویی | ۱ پیمانه |
ران یا سینه مرغ | ۴ تکه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
هویج | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام