آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن ترشی کلم قرمز به سبک رستورانی

آموزش درست کردن ترشی کلم قرمز به سبک رستورانی

آموزش درست کردن ترشی کلم قرمز

آموزش درست کردن ترشی کلم قرمز به سبک رستورانی که میتوان در فصول مختلف سال در کنار غذا میل نمود که در ادامه مشاهده خواهید کرد.

آموزش درست کردن ترشی کلم قرمز به سبک رستورانی
آموزش درست کردن ترشی کلم قرمز به سبک رستورانی

مرحله اول

برای تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی ابتدا ،

برگ های کلم قرمز را جدا کرده و به خوبی می شوییم ،

سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود.

در ادامه با یک دستمال تمیز برگ های کلم قرمز را به طور کامل خشک می کنیم

و به صورت نوارهای باریک برش می زنیم.

مرحله دوم

برای زیباتر شدن ترشی کلم قرمز بهتر است ،

برگ های کلم قرمز را به صورت نوارهای باریک و یک اندازه برش بزنید.

پس از اینکه کلم قرمز آماده شد ان را در یک قابلمه مناسب می ریزیم

و نمک را روی تمام قسمت های ان می پاشیم.

مرحله سوم

پس از اضافه کردن نمک ، کلم قرمز ها را با دست خوب مخلوط می کنیم

تا نمک به تمام قسمت های آن برسد،

سپس یک سلفون روی درب قابلمه می کشیم

و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خوب استراحت کنند.

مرحله چهارم

در این مرحله یک ظرف شیشه ای مناسب انتخاب می کنیم

و کلم قرمها را بعد ازگذشت ۳۰ دقیقه داخل ظرف شیشه ای می ریزیم

و به اندازه ای سرکه اضافه می کنیم

که به اندازه یک بند انگشت روی کلم قرمز ها را بگیرد.

مرحله پنجم

پس از اینکه سرکه را روی کلم ها ریختیم،

یک کیسه فریزر روی درب ظرف شیشه ای قرار می دهیم

و درب انر ا محم می بندیم به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد ظرف نشود.

در ادامه ظرف را به مدت یک هفته در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم،

تا ترشی اماده شود.

مرحله ششم

نکته مهم در مورد محل قرار دادن ترشی این است که،

حتما باید دور از نور مستقیم خورشید باشد زیرا ممکن است ترشی خراب شود.

پس از گذشت یک هفته ترشی اماده است و می توانیم آنرا در یخچال نگهداری کنیم.

نکات تهیه ترشی کلم قرمز

متعادل کردن طعم ترشی کلم قرمز

اگر دوست دارید طعم ترشی شما خیلی ترش نباید و ملایم تر شود،

می توانید مقداری شکر به مواد ترشی اضافه کنید.

برای ملس شدن طعم مقدار مواد بالا توصیه می شود،

از یک قاشق غذاخوری سر خالی شکر استفاده کنید.

شکر را در سرکه حل به طور کامل کنید ، سپس روی کلم ها بریزید.

ترشی کلم قرمز فوری

مرحله اول

برای تهیه ترشی کلم قرمز یک روزه ابتدا لک بنفش را به صورت نواری خرد می کنیم

و پس از شستشو، داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.

در ادامه سرکه را به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک و شکر به قابلمه اضافه می کنیم

و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا شکر و نمک به طور کامل حل شوند

و مخلوط سرکه و آب به نقطه جوش برسند.

پس از اینکه به نقطه جوش رسید، کلم قرمزها را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و اجازه میدهیم ،

کلم قرمزها به مدت ۱۰ دقیقه درون مخلوط آب و سرکه بجوشند،

سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم

و اجازه می دهیم ترشی در دمای محیط خنک شود.

مرحله چهارم

اگر می خواهید ترشی نرم تر شود می توانید انرا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید.

پس از اینکه ترشی خنک شد،

آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم

و در یخچال قرار می دهیم. پس از اینکه خنک شد سرو می کنیم.

مواد لازم برای تهیه ۱ شیشه کوچک
کلم قرمز۵۰۰ گرم
نمکنصف قاشق غذاخوری
سرکه قرمزبه اندازه کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا