آموزش درست کردن کباب تسبیحی مهره ای مخصوص به سبک تهرانی
آموزش درست کردن کباب تسبیحی
آموزش درست کردن کباب تسبیحی مهره ای مخصوص به سبک تهرانی که میتوان به همراه برنج زعفرانی یا ساده ویا حتی نان و سبزی سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه کباب تسبیحی ابتدا یک عدد از پیازها را رنده می کنیم،
و پس از گرفتن آب اضافی اش به همراه گوشت چرخ کرده،
۱ قاشق سوپخوری آرد سیب زمینی، ۱ قاشق غذاخوری ،
زعفران دم کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ترکیب می کنیم.
مرحله دوم
حالا مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم ،
تا کاملا منسجم شوند، سپس به اندازه یک گردو از مواد بر می داریم،
و مانند کوفته قلقلی به آن شکل می دهیم سپس ،
کوفته های قلقلی را داخل سینی مناسب می چینیم.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت مرغ را چرخ می کنیم، سپس مانند مرحله اول،
به همراه پیاز رنده شده و آب گرفته، ۱ قاشق سوپخوری،
آرد سیب زمینی، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و مقداری نمک،
فلفل سیاه و زردچوبه با هم ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
مخلوط گوشت مرغ را هم چند دقیقه ورز می دهیم،
سپس مانند گوشت چرخ کرده به شکل کوفته قلقلی در می آوریم،
و داخل سینی می چینیم. برای اینکه گوشت مرغ،
پس از پخت کمی جمع می شود، بهتر است ،
کوفته های مرغ را کمی بزرگتر درست کنیم.
مرحله پنجم
حالا روی کوفته ها را با سلفنو می پوشانیم و به مدت یک ساعت،
در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک ساعت ،
کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب،
روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه روغن داغ شد، کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم،
و در حدی که رنگ بگیرند سرخ می کنیم سپس،
به صورت یکی در میان داخل سیخ های چوبی قرار می دهیم.
در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.
مرحله هفتم
کف سینی فر را با روغن چرب می کنیم و سیخ های کباب را،
داخل سینی فر قرار می دهیم. حالا سینی را در طبقه وسط فر،
قرار می دهیم و اجازه می دهیم کباب ها به مدت ۲۰ دقیقه مغز پخت شوند،
سپس به همراه برنج سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
گوشت مرغ | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سیب زمینی | ۲ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام