آموزش درست کردن کیک زعفرانی به روش ویژه و خانگی
آموزش درست کردن کیک زعفرانی
آموزش درست کردن کیک زعفرانی به روش ویژه و خانگی که بسیار لذیذ و البته سالم میباشید و معمولا به عنوان عصرانه سرو میشود که در ادامه می توانید مشاهده کنید.
مرحله اول
برای تهیه کیک زعفرانی ساده ابتدا آرد را به همراه بکینگ پودر مخلوط می کنیم،
سپس دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه زرده ها و سفیده های تخم مرغ را با دقت کامل جدا می کنیم
و سفیده ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
سفیده هایی تخم مرغ را با دور تند همزن به اندازه ای می زنیم که کف کند،
سپس ۳ قاشق غذاخوری از شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و به اندازه هم می زنیم
که سفیده کاملا فرم بگیرد و زمانی که ظرف را بر گرداندیم نریزد.
مرحله سوم کیک زعفرانی
حالا سفید فرم گرفته را در یخچال قرار می دهیم و زرده های تخم مرغ را به همراه باقیمانده
و وانیل به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
در ادامه شیر را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکسان شود.
مرحله چهارم
در این مرحله زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و در حدی می زنیم که با دیگر مواد یکدست شوند.
در ادامه روغن مایع را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر مواد را هم میزنیم.
حالا همزن را کنار می گذاریم و آرد را در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا آرد با دیگر مواد یکدست شود.
در ادامه سفیده های تخم مرغ را در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم
و به آرامی هم می زنیم تا پف سفیده های تخم مرغ نخوابد.
مرحله ششم
در این مرحله قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک پوشش می دهیم.
سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و سه مرتبه محکم به کف کار می کوبیم
تا هوای اضافی موجود در مایه کیک خارج شود.
مرحله هفتم
حالا قالب را داخل فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم
قرار می دهیم تا کیک آماده شود.
برای اماده شد این کیک حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه زمان نیاز است
که پس از گذشت ۴۵ دقیقه می توانیم با خلال دندان کیک را تست کنیم.
مواد لازم کیک زعفرانی | |
آرد قنادی | ۲٫۵ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱٫۵ لیوان |
شیر گرم | دو سوم لیوان |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ½ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۵ قاشق غذاخوری غلیظ |
گردآوری: کاشمر سلام