آموزش درست کردن کیک کنجدی خانگی به روش کافی شاپی
آموزش درست کردن کیک کنجدی
آموزش درست کردن کیک کنجدی خانگی به روش کافی شاپی که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود که در ادامه آن را خواهید خواند.
مرحله اول
برای تهیه کیک کنجدی خوشمزه ابتدا فر را،
با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم ،
تا به طور کامل گرم شود، سپس یک قالب مناسب ،
با سایز ۲۳ تا ۲۵ سانتی متر را با روغن جدا کننده کیک ،
یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم.
مرحله دوم
اگر از کاغذ روغنی استفاده کردیم، باید کاغذ روغنی را ،
با مقداری روغن جامد یا کره چرب کنیم، سپس کنجدها را ،
داخل قالب به صورت یکدست بپاشیم تا تمام قسمت های کف،
و دیواره های قالب هب طور کامل با کنجد کاور شوند.
مرحله سوم
در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر ،
داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم،
تا حجیم و کرم رنگ شوند. در ادامه ماست را اضافه می کنیم ،
و در حد ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا با دیگر مواد مخلوط شود.
مرحله چهارم
در این مرحله روغن مایع را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر ،
مواد را هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه،
آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس سه مرتبه،
الک می کنیم و به دیگر مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که برای اینکه خاصیت بکینگ پودر،
از بین نرود باید مواد را فقط در حدی ترکیب کنیم،
که یکدست شوند و نیاز به هم زدن بیش از حد مواد نیست.
پس از اینکه مایه کیک آماده شد، آنرا درون قالب می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله قالب را درون طبقه وسط فر قرار می دهیم،
و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
پس از گذشت ۴۵ دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم ،
و در صورتی که به طور کامل پخته شود از فر خارج می کنیم،
و به صورت دلخواه برش زده و سرو می کنیم.
مواد لازم کیک کنجدی | |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
کنجد | ۳ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
ماست چکیده | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
گردآوری: کاشمر سلام