آموزش درست کردن خوراک میگو به همراه سس تند
آموزش درست کردن خوراک میگو
آموزش درست کردن خوراک میگو به همراه سس تند که به عنوان یک غذای دریایی خوشمزه در کشورهای مختلف طرفداران زیادی دارد.
مرحله اول
برای تهیه خوراک میگو رژیمی با سس تند ابتدا ،
میگوها را پاک می کنیم و رگ سیاه پشت آنها را خارج می کنیم،
سپس با آب سرد می شوییم و در آبکش قرار می دهیم،
تا خشک شوند. در ادامه میگوها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله پاپریکا دودی را به همراه پودر چیلی،
پونه کوهی، نمک و فلفل سیاه روی میگوها می پاشیم ،
پو با دست میگوها را زیر و رو می کنیم تا کاملا ،
آغشته به ادویه ها شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.
مرحله سوم
حالا کاسه را داخل یخچال قرار می دهیم ،
تا میگوها به مدت حداقل ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت،
استراحت کنند و طعم دار شوند. پس از گذشت این زمان،
آنهارا از یخچال خارج می کنیم، سپس سیرها را ،
پوست می گیریم و خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم ،
و داخل آن روغن می ریزیم و اجازه می دهیم ،
تا به مرور زمان داغ شود و سیرها را داخل آن می ریزیم ،
و کمی تفت می دهیم و بعد سس سویا را ،
به همراه سس تند و آبلیمو اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد را به خوبی مخلوط می کنیم ،
و صبر می کنیم تا کمی بجوشد و بعد میگوهای پاک شده را،
اضافه می کنیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم،
تا کاملا میگوها با سس آغشته شود و میگوها پخته شوند.
مرحله ششم
حدودا در طی ۱۰ دقیقه کاملا میگوها می پزند،
البته اگر بخواهیم میگوها مغز پخت تر شوند می توانیم ،
۵ دقیقه دیگر به زمان پخت اضافه کنیم. در ادامه تابه را ،
از روی حرارت بر می داریم و جعفری خرد شده را ،
اضافه می کنیم و خوراک میگو را در ظرف مورد نظر می ریزیم.نوش جان
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر | |
میگو پوست کنده | ۱٫۵ کیلوگرم |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ عدد لیمو |
پاپریکا دودی | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر چیلی | ۱ قاشق چایخوری |
پونه کوهی خشک | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ¼ قاشق چایخوری |
سیر | ۴ حبه |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
سس تند | ۲ قاشق غذاخوری |
سس سویا | ۱ قاشق غذاخوری |
گردآوری: کاشمر سلام