آموزش درست کردن بورانی اسفناج رژیمی و سبک به روش تبریزی
آموزش درست کردن بورانی اسفناج
آموزش درست کردن بورانی اسفناج رژیمی و سبک به روش تبریزی که یک میان وعده بسیار ساده و خوشمزه و البته کم کالری میباشد که در ادامه مشاهده می کنید.
مرحله اول
برای شروع آشپزی ابتدا پوست اضافی سیرها را می گیریم،
سپس به صورت ساطوری بسیار ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه اسفناج ها را پاک می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه درون یک ظرف پر از آب قرار می دهیم.
مرحله دوم
پس از گذشت ۱۰ دقیقه اسفناج ها را به خوبی می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اسفناج ها خارج شود.
پس از اینکه اسفناج ها خشک شدند آنها را به صورت ساطوری خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و اسفناج و سیر خرده شده را به آن اضافه می کنیم.
مقداری نمک و فلفل سیاه به اسفناج ها اضافه می کنیم و آنها را زیر و رو می کنیم تا اسفناج ها آب بیندازند و آب اضافی شان تبخیر شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه اسفناج ها به خوبی پخته شدند و آب اضافی شان تبخیر شد،
قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا اسفناج ها به طور کامل خنک شوند.
در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به ماست اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
حالا ماست و اسفناج را در یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
در ادامه مغز گردو را خرد می کنیم و آنرا نیز به مخلوط دیگر مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد به طور کامل یکدست شود.
مرحله ششم
پس از اینکه بورانی آماده شد آنرا در کاسه های کوچک مخصوص ماست خوری می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.
پس از اینکه بورانی اسفناج خنک شد می توانید آنرا برای مهمانی ها خود به عنوان پیش غذا سرو کنید.
نکاته تهیه بورانی اسفناج
بورانی اسفناج مجلسی
برای اینکه بورانی اسفناج را به صورت مجلسی درست کنید حتما از مغر گردو در آن استفاده کنید.
برای تزیین این میان وعده و پیش غذای خوشمزه می تواند از پودر گردو، نعناع خشک و گل محمدی خشک شده استفاده کنید.
مواد لازم برای ۸ نفر | |
اسفناج | ۱ کیلوگرم |
ماست چکیده | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
مغز گردو | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
گردآوری: کاشمر سلام