آموزش درست کردن املت اسفناج رژیمی و خوشمزه فوری
آموزش درست کردن املت اسفناج
آموزش درست کردن املت اسفناج رژیمی و خوشمزه فوری که میتوان در زمان کوتاه آن را حاضر و سرو نمود که در ادامه با آن آشنا می شوید.
مرحله اول
برای تهیه املت اسفناج رژیمی ابتدا اسفناج ها را به خوبی می شوییم،
سپس به سلیقه خود به صورت ریز یا درشت خرد می کنیم.
در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم
و کره را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه کره ذوب شد، اسفناج خرد شده را به تابه اضافه می کنیم
و کمی تفت می دهیم تا آب اضافی اسفناج کشیده شود.
در صورت تمایل می توانیم اسفناج را پس از کشیده شدن آبش
چند دقیقه تفت دهیم تا سرخ شود.
مرحله سوم
پس از اینکه اسفناج را به خوبی تفت دادیم،
تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می شکنیم،
سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم
و با چنگال به خوبی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله تخم مرغ را به تابه اضافه می کنیم و با اسفناج مخلوط می کنیم،
سپس درب تابه را چند دقیقه می گذاریم تا تخم مرغ به طور کامل بپزند.
در صورتی که املت را به صورت هم زده بیشتر دوستدارید،
می توانید مواد را به صورت مداوم هم بزنید.
مرحله پنجم
پس از اینکه تخم مرغ ها تقریبا پختند، پودر پاپریکا را به صورت پخش،
روی املت می ریزیم. در پایان پس از اینکه املت به طور کامل آماده شد،
آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان بربری تازه سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام