آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن کیک توت فرنگی خوشمزه و اسفنجی خانگی جدید

آموزش درست کردن کیک توت فرنگی خوشمزه و اسفنجی خانگی

آموزش درست کردن کیک توت فرنگی

آموزش درست کردن کیک توت فرنگی خوشمزه و اسفنجی خانگی که میتواند ک میان وعده عالی و سالم در همه فصول سال باشد.

آموزش درست کردن کیک توت فرنگی خوشمزه و اسفنجی خانگی
آموزش درست کردن کیک توت فرنگی خوشمزه و اسفنجی خانگی

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم

و با همزن دور تند خوب مخلوط می کنیم تا مخلوط کشدار شود و به رنگ کرمی در بیاید.

در ادامه باترمیلک را اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با مواد یکدست شود.

مرحله دوم

پس از مخلوط شدن باترمیلک، وانیل و روغن مایع را اضافه می کنیم

و مجددا مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.

حالا آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک مخلوط می کنیم

و چند مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.

مرحله سوم

حالا آرد را کم کم اضافه می کنیم

و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود.

توجه کنید نیاز نیست مایه کیک را خیلی مخلوط کنید،

فقط باید در حدی مخلوط کنید که مواد با هم یکدست شوند و آرد گلوله شده در مایه کیک نباشد.

مرحله چهارم

پس از اینکه مایه کیک آماده شد یک قالب با دیواره ۲۰ سانتی متری را

با کاغذ روغنی می پوشانیم یا اگر کاغذ روغنی در دسترس نبود،

با روغن مایع چرب می کنیم،

سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و اجازه می دهیم توی قالب پخش شود.

مرحله پنجم

حالا زیر توت فرنگی ها را کاملا آردی می کنیم و روی کیک با ترکیب دلخواه می چینیم.

فر را باید از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنیم

تا کاملا گرم شود و وقتی مایه کیک آماده شد معطل داغ شدن فر نشود.

مرحله ششم

حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه صبر می کنیم

تا کیک بپزد. پس از پخت کیک دو دقیقه گریل را هم روشن می کنیم

تا روی کیک هم طلایی شود.

پس از خارج کردن از فر صبر می کنیم کمی خنک شود سپس از قالب خارج می کنیم.

نکات پخت کیک توت فرنگی

باتر میلک خانگی

اگر باتر میلک در خانه ندارید می توانید به سادگی آنرا در منزل تهیه کنید.

کافیست یک قاشق غذاخوری از یک پیمانه شیر را کم کنید

و به جای آن سرکه سفید بریزید.

شیر را در دمای آشپزخانه کنار بگذارید تا ببرد سپس از آن استفاده کنید.

پایین رفتن توت فرنگی ها

یکی از مشکلاتی که برای پخت این کیک وجود دارد این است که

بعد از پف کردن کیک توت فرنگی ها داخل بافت کیک فرو می روند.

برای رفع این مشکل حتما زیر توت فرنگی ها را با آرد پوشش دهید،

با این روش توت فرنگی ها روی سطح کیک باقی می مانند.

خیس شدن کیک

کسانی که تجربه پخت کیک های میوه ای را داشته باشند می دانند که

پس از پخت اطراف میوه ها کمی نمدار و خیس می شود.

برای کسانی که آشنایی ندارند باید بگوییم که اصلا جای نگرانی نیست

و خیس شدن اطراف میوه ها طبیعی است،

فقط برای خمیر نشدن کیک صبر کنید خنک شود سپس برش بزنید.

خواص توت فرنگی

توت فرنگی خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن دارد که از مهم ترین این خواص،

می توان به کاهش فشار خون، درمان یبوست، نقرص و .. اشاره کرد.

مواد لازم کیک توت فرنگی
آرد سفید۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
روغن مایعنصف پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
باترمیلک۱ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
توت فرنگی۱۰ عدد

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا