آموزش درست کردن رولت تیرامیسو به سبک اصیل ایتالیایی
آموزش درست کردن رولت تیرامیسو
آموزش درست کردن رولت تیرامیسو به سبک اصیل ایتالیایی که به همراه قهوه یا نسکافه در میهمانی ها به عنوان دسر میل میشود.
مرحله اول
برای تهیه رولت تیرامیسو مجلسی ابتدا،
تمام مواد داخل یخچال اعم از تخم مرغ ها،
کره، وانیل، بیکینگ پودر و پنیر ماسکارپونه را ،
بیرون می آوریم و در دمای آشپزخانه قرار می دهیم،
تا با دمای محیط سازگار شوند.
مرحله دوم
در این مرحله پودر نسکافه را در حدودا یک لیوان ،
آب جوش می ریزیم و با قاشق آن را حل می کنیم،
و کنار می گذاریم تا خنک شود.ت خم مرغ ها را،
در پیاله ای می شکنیم و در صورت،
سالم بودن در کاسه ای می ریزیم.
مرحله سوم
سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و با ،
همزن برقی با دور تند آن ها را هم می زنیم ،
تا به رنگ کرمی دربیاید و پف کند.بعد کره آب شده را ،
به آن اضافه می کنیم. بیکینگ پودر را،
به آرد اضافه می کنیم و از الک رد می کنیم.
مرحله چهارم
سپس به مواد می افزاییم و بلافاصله نسکافه،
خنک شده را نیز اضافه می کنیم و با لیسک ،
به صورت دورانی مواد را به آرامی مخلوط می کنیم،
تا کاملا زیر و رو و با هم یکدست شوند،
و مایه یکدستی داشته باشیم.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را روشن می کنیم و روی،
۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا حداقل،
۱۰ دقیقه زودتر گرم شود. سپس سینی ،
در اندازه ۳۵ در ۲۵ را با قلمو آمیخته شده،
با کمی روغن کاملا چرب می کنیم و کف آن را،
با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله ششم
سپس مایه آماده شده را در سینی می ریزیم،
و روی آن را صاف می کنیم و داخل فر ،
قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزد.
بعد از پخت نان،سینی را از داخل فر بیرون می آوریم ،
و سینی روی آن قرار می دهیم.
مرحله هفتم
سپس کنار می گذاریم تا نان رولت خنک شود ،
و آنوقت کاغذ روغنی در اندازه نان رولت برش می دهیم،
و روی صفحه کار قرار می دهیم و پودر قند ،
روی آن به صورت پخش می پاشیم و نان را ،
روی کاغذ روغنی می گیریم و آرام از ،
داخل سینی خارج می کنیم.
مرحله هشتم
سپس روی کاغذ روغنی قرار می دهیم،
و کاغذ روغنی که هنگام پخت کف نان رولت بوده را ،
از آن جدا می کنیم و با همان کاغذ روغنی جدید،
که پوشیده شده از پودر قند است نان را ،
رول می کنیم و اطراف کاغذ روغنی را ،
می پیچیم و کنار می گذاریم.
مرحله نهم
در این مرحله خامه را نیز در کاسه ای استیل ،
می ریزیم و در کاسه ای استیل بزرگتر از آن ،
یخ می ریزیم و کاسه محتوی خامه را داخل آن،
قرار می دهیم و با دور تند همزن برقی حدودا ،
۷ تا ۸ دقیقه می زنیم تا جایکه خامه فرم بگیرد.
مرحله دهم
خامه را باید در حدی هم بزنیم که اگر کاسه را ،
بر گردانیم خامه به کاسه چسبیده باشد ،
و تکان نخورد و دیگر از هم زدن دست می کشیم،
چون زیاد هم زدن خامه هم باعث شل شدن،
مجددا خامه می شود و ممکن است ،
خامه دیگر فرم نگیرد.
مرحله یازدهم
پودر نسکافه را داخل لیوان آبجوش می ریزیم ،
و با قاشق آن را حل می کنیم و کنار می گذاریم.
پنیر ماسکارپونه را با همزن برقی دور متوسط ،
در حدی می زنیم که کاملا صاف شود ،
و بعد نسکافه خنک شده را به آن می افزاییم.
مرحله دوازدهم
همین طور خامه فرم گرفته را نیز اضافه می کنیم،
و با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم ،
و رولت را باز می کنیم و از ترکیب خامه آماده شده،
داخل رولت می ریزیم و با پالت مواد را،
داخل نان پخش می کنیم
مرحله سیزدهم
تا به صورت یکدست مواد با قطر یکسان روی نان،
پخش شود و بعد مجددا نان را رول می کنیم ،
و در کاغذ روغنی می پیچیم و داخل یخچال،
قرار می دهیم تا به مدت ۴ ساعت استراحت کند،
و خودش را بگیرد.
مرحله چهاردهم
بعد از گذشت زمان اشاره شده رولت تیرامیسو را ،
از داخل یخچال بیرون می آوریم و کاغذ روغنی را ،
از آن جدا می کنیم و برش می دهیم و در ظرف،
مورد نظرمان آن را می چینیم و روی آن ها را ،
با پودر قند تزئین می کنیم.نوش جان
مواد لازم رولت تیرامیسو | |
آرد سفید | ۱۲۰ گرم |
کره | ۷۵ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پودر نسکافه | ۲ قاشق سوپخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ¼ قاشق چایخوری |
آب جوش | ۱ قاشق سوپخوری |
مواد میانی رولت | |
خامه فرم گرفته | ۲۰۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه | ۱۰۰ گرم |
پودر نسکافه | ۱ قاشق سوپخوری |
آب جوش | ۲ قاشق چایخوری |
گردآوری: کاشمر سلام