آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن دوپیازه سیب زمینی خوشمزه به سبک شیرازی

آموزش درست کردن دوپیازه سیب زمینی خوشمزه به سبک شیرازی

آموزش درست کردن دوپیازه سیب زمینی

آموزش درست کردن دوپیازه سیب زمینی خوشمزه به سبک شیرازی که یکی از غذاهای آسان پخت و ساده ایرانی است.

آموزش درست کردن دوپیازه سیب زمینی خوشمزه به سبک شیرازی
آموزش درست کردن دوپیازه سیب زمینی خوشمزه به سبک شیرازی

مرحله اول

برای تهیه دو پیازه آلو شیرازی ابتدا سیب زمینی ها را

به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم

و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید

و سیب زمینی ها آبپز شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند، پوست شان را جدا می کنیم

و انها را به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم. در صورت تمایل

می توانیم سیب زمینی ها را به صورت کامل له کنیم،

اما خرد کردن سیب زمینی ها باعث می شود غذا ظاهر زیباتری داشته باشد.

مرحله سوم

در این مرحله پیازها را به صورت نگینی یا خلالی به سلیقه خود خرد می کنیم،

سپس به همراه مقداری روغن مایع داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم

تا پیازها سبک و شیشه ای شوند، سپس

مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز و ادویه ار یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند.

در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم

و به خوبی تفت می دهیم تا علاوه بر اینکه رنگش باز شود،

طعم و بوی خامی اش نیز گرفته شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دادیم،

سیب زمینی های خرد شده را به همراه جعفری به تابه اضافه می کنیم

و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

در پایان غذا را به همراه نان تازه و ماست سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی بزرگ۲ عدد
پیاز۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
جعفری (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا