آموزش درست کردن دوپیازه سیب زمینی خوشمزه به سبک شیرازی
آموزش درست کردن دوپیازه سیب زمینی
آموزش درست کردن دوپیازه سیب زمینی خوشمزه به سبک شیرازی که یکی از غذاهای آسان پخت و ساده ایرانی است.
مرحله اول
برای تهیه دو پیازه آلو شیرازی ابتدا سیب زمینی ها را
به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید
و سیب زمینی ها آبپز شوند.
مرحله دوم
پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند، پوست شان را جدا می کنیم
و انها را به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم. در صورت تمایل
می توانیم سیب زمینی ها را به صورت کامل له کنیم،
اما خرد کردن سیب زمینی ها باعث می شود غذا ظاهر زیباتری داشته باشد.
مرحله سوم
در این مرحله پیازها را به صورت نگینی یا خلالی به سلیقه خود خرد می کنیم،
سپس به همراه مقداری روغن مایع داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم
تا پیازها سبک و شیشه ای شوند، سپس
مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا پیاز و ادویه ار یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند.
در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم
و به خوبی تفت می دهیم تا علاوه بر اینکه رنگش باز شود،
طعم و بوی خامی اش نیز گرفته شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دادیم،
سیب زمینی های خرد شده را به همراه جعفری به تابه اضافه می کنیم
و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
در پایان غذا را به همراه نان تازه و ماست سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی بزرگ | ۲ عدد |
پیاز | ۴ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام