آموزش درست کردن نان ازبکستانی صبحانه به روش خانگی
آموزش درست کردن نان ازبکستانی
آموزش درست کردن نان ازبکستانی صبحانه به روش خانگی که میتوان با کره و مربا یا هر مواد دلخواه دیگر سرو نمود که مشاهده خواهید کرد.
مرحله اول
برای تهیه نان ازبکستانی خوشمزه ابتدا شیر را،
داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم،
تا شیر کمی گرم شود، سپس شکر و کره را به شیر اضافه می کنیم،
و اجازه می دهیم به طور کامل در شیر حل شوند.
مرحله دوم
حالا آرد را به همراه پودر خمیر مایه داخل یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم،
سپس شیر ولرم را در چند مرحله به کاسه اضافه می کنیم ،
و خوب مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست و لطیف به دست بیاید،
سپس یک کاسه مناسب را با روغن چرب می کنیم.
مرحله سوم
حالا خمیر آماده شده را داخل کاسه قرار می دهیم ،
و روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم،
سپس به مدت یک تا دو ساعت کنار می گذاریم تا خمیر ور بیاید،
و حجمش تقریبا دو برابر شود، سپس خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر را کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی آن خارج شود،
سپس انرا به ۶ قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه،
هر قسمت را چونه می کنیم و با فشار دست آنرا باز می کنیم،
سپس داخل سینی فر که چرب کرده ایم قرار می دهیم.
مرحله پنجم
حالا با دست شکل های دلخواه خود را روی خمیرها ایجاد می کنیم،
سپس روی خمیرها را به مدت ۱۵ دقیقه می پوشانیم.
در همین حین فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم ،
و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود.
مرحله ششم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه ۲ قاشق غذاخوری شیر را،
به همراه زرده تخم مرغ و زعفران مخلوط می کنیم،
سپس نان ها را رومال می کنیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ،
در فر قرار می دهیم تا بپزند. در پایان دو دقیقه گریل را روشن می کنیم.
مواد لازم نان ازبکستانی | |
آرد سفید | ۳ لیوان |
پودر خمیر مایه فوری | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ لیوان و ۲ قاشق |
شکر | ۱۰۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
گردآوری: کاشمر سلام