آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن آش سبزی خوشمزه به روش شیرازی و جدید

آموزش درست کردن آش سبزی خوشمزه به روش شیرازی

آموزش درست کردن آش سبزی

آموزش درست کردن آش سبزی خوشمزه به روش شیرازی، بسیار مقوی که در فصل سرد و گرم سال تهیه و سرو میشود که در ادامه مشاهده می کنید.

آموزش درست کردن آش سبزی خوشمزه به روش شیرازی
آموزش درست کردن آش سبزی خوشمزه به روش شیرازی

مرحله اول

ابتدا نخود و لوبیا سفید را از سب قبل در یک آب می خیسانیم تا نفخ شان گرفته شود.

برای شروع نخود و لوبیا سفید را آبکشی می کنیم و به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم تا بپزند.

مرحله دوم

یک ساعت که از پخت لوبیا سفید و نخود گذشت عدس را که از ۲ ساعت قبل خیسانده ایم اضافه می کنیم.

چون عدس زودتر می پزند اگر همزمان با نخود و لوبیا سفید انرا به قابلمه اضافه کنیم بیش از حد پخته می شود و له می شود.

مرحله سوم

گوست را به همراه یکی از پیازها و مقداری زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب داخل یک قابلمه جداگانه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد.

برنج را هم می خیسانیم و به مدت یک ساعت به صورت جداگانه در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم می پزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سبزی آش را خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

پس از اینکه حبوبات پختند انها را به همراه سبزی آشی به قابلمه حاوی برنج اضافه می کنیم.

پس از اینگه گوشت پخت آنرا از قابلمه خارمی کنیم و استخوان هایش را جدا می کنیم.

مرحله پنجم

حالا گوشت را به خوبی می کوبیم تا بافتش کاملا له شود،

سپس به همراه آب گوشت به قابلمه آش اضافه می کنیم.

در یک تابه کوچک پیاز باقیمانده را به همراه کمی روغن تفت می دهیم سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

مواد را خوب تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود سپس به قابلمه آش اضافه می کنیم.

حالا آش را به خوبی مخلوط می کنیم،

سپس یک سوم از آش را داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و به خوبی می کوبیم تا کاملا پوره شود.

مرحله هفتم

سپس آش پوره شده را به قابلمه اصلی آش بر می گردانیم و اجازه می دهیم آش با حرارت ملایم جا بیفتد.

پس از اینکه آش جا افتاد آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کرده و سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت سردست گوسفند۴۰۰ گرم
تره۳۰۰ گرم
ترخون خشکیک قاشق غذاخوری
نخودنصف پیمانه
لوبیا سیفدنصف پیمانه
عدسنصف پیمانه
برنج۱ پیمانه
پیاز۲ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و فلفل قرمزبه مقدار کافی
نعناع داغ و پیاز داغبرای تزیین

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا