آموزش درست کردن کیک حلوا ی مخصوص به سبک ویژه
آموزش درست کردن کیک حلوا
آموزش درست کردن کیک حلوای مخصوص به سبک ویژه که عمولا در مراسمات خاص مذهبی و ختم سرو میشود.
مرحله اول
برای تهیه کیک حلوا مجلسی ابتدا داخل کتری،
آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم ،
تا به جوش بیاید. شکلات تلخ را به چند قسمت،
تقسیم می کنیم و داخل کاسه ای استیل ،
یا شیشه ای می گذاریم و روی کتری قرار می دهیم،
تا با بخار کتری ذوب شود.
مرحله دوم
در این مرحله کره را نیز به کاسه حاوی شکلات ،
اضافه می کنیم و با قاشق شکلات ها را زیر،
و رو می کنیم تا زودتر آب شوند. پس از اینکه،
شکلات به طور کامل حل شد کاسه را از روی کتری،
بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله سوم
در این مرحله باقی مواد را آماده می کنیم ،
تا شکلات از حرارت بیفتد. برای این منظور تخم مرغ ها را ،
در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن،
داخل کاسه ای می ریزیم و شکر را به همراه وانیل،
به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس با همزن دورتند خوب مواد را هم می زنیم ،
تا به رنگ کرم شود و آنوقت شکلات بن ماری،
خنک شده را با آب به مواد اضافه می کنیم ،
و در حدی که فقط مواد مخلوط شوند با همزن،
مواد را کمی ترکیب می کنیم.
مرحله پنجم
سپس سینی فر را بیرون می آوریم و فر را،
روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد،
قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه گرم شود.
بیکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه می کنیم ،
و از الک رد می کنیم و کم کم به مایه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
سپس با لیسک آرام به صورت دورانی ترکیب آرد را ،
با باقی مواد مخلوط می کنیم.همگی مواد ،
که کاملا میکس و یکدست شدند،کاغذ های ،
مافین را با فرچه آغشته شده با روغن چرب می کنیم،
و ۱/۴ از مایه کیک را داخل آن ها می ریزیم
مرحله هفتم
حالا در سینی فر قالب های مافین را می چینیم ،
و داخل فر قرار می دهیم تا با همان درجه،
حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. برای اینکه ،
مطمئن شویم که کیک ها پخته شده اند ،
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه یک عدد خلال دندان را ،
داخل یک مافین فرو می کنیم.
مرحله هشتم
اگر مایه کیک به آن نچسبیده بود یعنی ،
کیک پخته شده و آماده است و از داخل فر ،
بیرون می آوریم، سپس حلوا را داخل قیف می ریزیم،
و با سلیقه خود روی مافین ها را با حلوا ،
تزیین می کنیم و در دیس می چینیم.نوش جان
مواد لازم کیک حلوا | |
آرد سفید | ۱۷۵ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱۲۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
شکلات تلخ | ۸۰ گرم |
کاکائو | ۱ قاشق سوپخوری |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
آب | ۴ قاشق سوپخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
گردآوری: کاشمر سلام