آموزش درست کردن بامیه هندی خوش طعم به شکل حلقه ای
آموزش درست کردن بامیه هندی
آموزش درست کردن بامیه هندی خوش طعم به شکل حلقه ای که معمولا در کشور های مختلف طرفداران زیادی دارد.
مرحله اول
برای تهیه بامیه هندی مخصوص ابتدا آب را،
داخل قابلمه ای می ریزیم، سپس کره را،
به همراه شربت بار به آن اضافه می کنیم ،
و روی حرارت قرار می دهیم و آرام با قاشق،
هم می زنیم و اجازه می دهیم تا آب به جوش بیاید.
مرحله دوم
آنوقت بیکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم ،
و یکدفعه به ترکیب آب در حال جوشیدن می افزاییم ،
و هم می زنیم تا مانند حلوا مایه جمع بشود ،
و ۵ دقیقه دیگر به همزدن ادامه می دهیم،
و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم،
و اجازه می دهیم تا مایه خنک شود.
مرحله سوم
پس از خنک شدن مایه تخم مرغ ها را ابتدا ،
در پیاله ای می شکنیم تا در صورتی که،
سالم بودن به مواد اضافه می کنیم.
(دقت کنید حتما مایه خنک شده باشد چون ،
زمان افزودن تخم مرغ ها به مایه ممکن است بپزند.)
مرحله چهارم
سپس سینی فر را بیرون می آوریم و فر را،
روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا ،
گرم شود.با همزن برقی مواد را مخلوط می کنیم ،
تا یکدست شود و در قیف می ریزیم.
کف سینی کاغذ روغنی قرار می دهیم.
مرحله پنجم
حالا با قیف به هر صورتی که تمایل دارید ،
روی کاغذ روغنی طرح می اندازیم و سینی را،
داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه ،
با همان درجه بامیه ها بپزند. در قابلمه ای،
کوچک به اندازه ای روغن می ریزیم که ،
بامیه ها در روغن شناور باشند.
مرحله ششم
سپس روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان ،
داغ شود و بامیه ها که پخته شدند از داخل فر ،
بیرون می آوریم و داخل روغن فرو می کنیم،
تا سرخ شوند.هر دوطرف بامیه ها را سرخ می کنیم.
به هیچ عنوان حرارت را تغییر نمی دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله بامیه ها را بعد از سرخ شدن،
داخل توری می گذاریم تا حدود ۲ دقیقه ،
روغن اضافه آن ها خارج شود و داخل شربت ولرم،
فرو می کنیم تا مزه دار شوند و در ظرف مورد نظر ،
بامیه های هندی را می چینیم. نوش جان
مواد لازم بامیه هندی | |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر یا آب | ۱ پیمانه |
کره | یک هشتم پیمانه |
شربت بار | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
گردآوری: کاشمر سلام