آموزش درست کردن خوراک مرغ و قارچ مجلسی با سس ویژه
آموزش درست کردن خوراک مرغ و قارچ
آموزش درست کردن خوراک مرغ و قارچ مجلسی با سس ویژه که یکی از غذاهای محبوب بین المللی است که در ادامه می خوانید.
مرحله اول
برای تهیه خوراک قارچ و مرغ ایتالیایی ابتدا ،
آرد سفید را داخل یک بشقاب مناسب می ریزیم،
سپس مقدار نمک و فلفل سیاه به آرد اضافه می کنیم.
در ادامه تکه های گوشت مرغ را در آرد می غلطانیم تا با آرد پوشش داده شوند.
مرحله دوم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم
و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری کره به تابه اضافه می کنیم.
در ادامه تکه های مرغ را به تابه اضافه کرده و حرارت زیر تابه را ملایمتر می کنیم.
مرحله سوم
حالا مرغ ها را به خوبی تفت می دهیم تا هر دو سمتشان به خوبی سرخ شود.
در ادامه مرغ ها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم،
سپس باقیمانده کره و روغن زیتون را به تابه اضافه می کنیم
و اجازه می دهیم داغ شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله قارچ های ورقه ای شده را به تابه اضافه می کنیم
و حرارت را زیاد می کنیم تا آب قارچ ها کشیده شود و سرخ شوند.
پس از اینکه قارچ ها سرخ شدند،
سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
حالا آویشن را به همراه مقداری پاپریکا و پودر پیاز اضافه می کنیم،
سپس آب مرغ را به همراه نشاسته ذرت می افزاییم
و صبر می کنیم تا آب مرغ به نقطه جوش برسد.
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید حرارت را کم می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه خامه را به تابه اضافه می کنیم
و پس از ان تکه های مرغ سرخ شده را به تابه اضافه می کنیم،
و اجازه می دهیم سس به خورد گوشت مرغ برود،
سپس جعفری خرد شده را اضافه کرده و غذا را سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲ عدد کامل |
آب مرغ | ۱٫۵ پیمانه |
آرد سفید | یک سوم لیوان |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
خامه صبحانه | یک سوم لیوان |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و پودر پیاز | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام