آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن کوفته دال عدس به روش اصیل ترکی

آموزش درست کردن کوفته دال عدس به روش اصیل ترکی

آموزش درست کردن کوفته دال عدس

آموزش درست کردن کوفته دال عدس به روش اصیل ترکی که یک غذای خوشمزه و مقوی برای میهمانی ها می باشد.

آموزش درست کردن کوفته دال عدس به روش اصیل ترکی
آموزش درست کردن کوفته دال عدس به روش اصیل ترکی

مرحله اول

برای تهیه کوفته دال عدس خوشمزه ابتدا ،

دال عدس را می شوییم و داخل قابلمه ای می ریزیم ،

و ۳ لیوان آب به آن اضافه می کنیم،

و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا بپزد.

زمانیکه عدس پخت و آب آن کم شده بود ،

بلغور گندم را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

اگر بلغورتان درشت است آن را داخل خردکن ،

یا غذاساز بریزید تا ریز شود،چون باید بلغورها ریز باشند.

سپس درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت ،

۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزند و آب غذا،

کاملا تبخیر شود.(حتما مواظب باشید ته نگیرد)

مرحله سوم

در این مدت پیاز و پیازچه ها را پاک می کنیم،

و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز و نگینی ،

خرد می کنیم و داخل تابه ای روغن می ریزیم،

و روی حرارت قرار می دهیم و پیازهای خرد شده را ،

داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند.

مرحله چهارم

سپس اجازه می دهیم تا طلایی شوند،

و بعد رب گوجه فرنگی و رب فلفل(اگر در دسترس نبود،

اشکالی ندارد ولی یکی از مهم ترین آیتم های است،

که روی طعم این غذا تاثیر مثبت می گذارد) ،

و رب انار و زیره،فلفل قرمز و فلفل سیاه و کمی نمک ،

به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
دال عدس۱ پیمانه
بلغور گندم۱٫۵ پیمانه
پیاز۱ عدد
جعفری½ پیمانه
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
پیازچه½ پیمانه
رب انار۲ قاشق غذاخوری
رب فلفل۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب۳ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زیره و فلفل قرمزبه مقدار کافی
لیمو ترشبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا