آموزش درست کردن کوفته دال عدس به روش اصیل ترکی
آموزش درست کردن کوفته دال عدس
آموزش درست کردن کوفته دال عدس به روش اصیل ترکی که یک غذای خوشمزه و مقوی برای میهمانی ها می باشد.
مرحله اول
برای تهیه کوفته دال عدس خوشمزه ابتدا ،
دال عدس را می شوییم و داخل قابلمه ای می ریزیم ،
و ۳ لیوان آب به آن اضافه می کنیم،
و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا بپزد.
زمانیکه عدس پخت و آب آن کم شده بود ،
بلغور گندم را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
اگر بلغورتان درشت است آن را داخل خردکن ،
یا غذاساز بریزید تا ریز شود،چون باید بلغورها ریز باشند.
سپس درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت ،
۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزند و آب غذا،
کاملا تبخیر شود.(حتما مواظب باشید ته نگیرد)
مرحله سوم
در این مدت پیاز و پیازچه ها را پاک می کنیم،
و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز و نگینی ،
خرد می کنیم و داخل تابه ای روغن می ریزیم،
و روی حرارت قرار می دهیم و پیازهای خرد شده را ،
داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند.
مرحله چهارم
سپس اجازه می دهیم تا طلایی شوند،
و بعد رب گوجه فرنگی و رب فلفل(اگر در دسترس نبود،
اشکالی ندارد ولی یکی از مهم ترین آیتم های است،
که روی طعم این غذا تاثیر مثبت می گذارد) ،
و رب انار و زیره،فلفل قرمز و فلفل سیاه و کمی نمک ،
به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
دال عدس | ۱ پیمانه |
بلغور گندم | ۱٫۵ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری | ½ پیمانه |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
پیازچه | ½ پیمانه |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
رب فلفل | ۱ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۳ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زیره و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
لیمو ترش | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام