آموزش درست کردن مرغ مدیترانه ای ویژه با سبزیجات
آموزش درست کردن مرغ مدیترانه ای
آموزش درست کردن مرغ مدیترانه ای ویژه با سبزیجات که طعم بسیار عالی دارد و معمولا به همراه برنج سرو می شود.
مرحله اول
برای تهیه مرغ مدیترانه ای خوشمزه ابتدا پیازها را ،
پوست می گیریم و می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه،
به صورت نگینی یا خلالی ریز خرد می کنیم. در ادامه ،
سیرها را نیز می شوییم و پوست می گیریم و خرد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله فلفل دلمه ای و قارچ ها را می شوییم ،
و پوست قارچ ها را می گیریم و کلاهک و هسته های،
داخل فلفل دلمه ای ها را می گیریم، سپس ،
روی تخته آشپزخانه آن ها را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم.
مرحله سوم
حالا قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم،
و داخل آن روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی،
داغ شود و تکه های مرغ را داخل آن قرار می دهیم ،
و تفت می دهیم تا طلایی شود و بعد در توری ،
قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.
مرحله چهارم
تابه ای را روی حرارت می گذاریم و قارچ و فلفل دلمه ای ها را ،
داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند،
و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.
تابه را مجددا روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم.
مرحله پنجم
سپس پیازها را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم،
تا سبک شوند و اجازه می دهیم تا طلایی شوند ،
و سیرها را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم،
و رب گوجه فرنگی را به آن ها اضافه می کنیم،
و ۱ دقیقه تفت می دهیم.
مرحله ششم
سپس پاپریکا را به همراه فلفل سیاه، زردچوبه،
و نمک روی مواد می ریزیم و تکه های مرغ را ،
داخل مواد می خوابانیم و تا سطح روی مرغ ها ،
آب جوش می ریزیم و در تابه را می گذاریم تا به مدت،
۱:۳۰ دقیقه الی ۲ ساعت مرغ ها بپزد.
مرحله هفتم
سپس در ۳۰ دقیقه آخر پخت مرغ ها مخلوط قارچ،
و فلفل دلمه ای ها را اضافه می کنیم و زیتون ها را ،
نیز به غذا می افزاییم و اجازه می دهیم سس غذا غلیظ شود،
سپس غذا را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم،
و به همراه برنج سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت مرغ | ۶۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
زیتون بدون هسته | ۱ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۴ حبه |
پاپریکا | ۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام