آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن سالاد شیرازی معروف و خوشمزه به روش خانگی جدید

آموزش درست کردن سالاد شیرازی معروف و خوشمزه

آموزش درست کردن سالاد شیرازی

آموزش درست کردن سالاد شیرازی معروف و خوشمزه که به عنوان یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین سالاد های ایرانی در کنار غذا سرو میشود.

تهیه سالاد شیرازی معروف و خوشمزه
تهیه سالاد شیرازی معروف و خوشمزه

مرحله اول

برای تهیه سالاد شیرازی مجلسی ابتدا خیارها را می شوییم،

سپس سر و ته خیارها را جدا می کنیم و به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم.

خیار خرد شده را داخل ظرف سالادخوری می ریزیم،

در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم و به همین صورت خرد می کنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد کرده،

و به ظرف سالاد اضافه می کنیم.

مواد تشکیل دهنده سالاد شیرازی اصیل ایراین فقط خیار، گوجه فرنگی و پیاز هستند

و بهتر است مواد دیگری به سالاد اضافه نکنیم.

مرحله سوم

در پایان نعناع خشک را روی تمام مواد سالاد می ریزیم و مخلوط می کنیم،

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه داخل آبغوره می ریزیم

و پس از اینکه به خوبی ترکیب کردیم به سالاد اضافه می کنیم.

در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
خیار سالادی۲ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد متوسط
پیاز سفید۱ عدد متوسط
نعنا خشک۱ قاشق غذاخوری
آبغوره۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا