آموزش درست کردن سالاد شیرازی معروف و خوشمزه
آموزش درست کردن سالاد شیرازی
آموزش درست کردن سالاد شیرازی معروف و خوشمزه که به عنوان یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین سالاد های ایرانی در کنار غذا سرو میشود.
مرحله اول
برای تهیه سالاد شیرازی مجلسی ابتدا خیارها را می شوییم،
سپس سر و ته خیارها را جدا می کنیم و به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم.
خیار خرد شده را داخل ظرف سالادخوری می ریزیم،
در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم و به همین صورت خرد می کنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد کرده،
و به ظرف سالاد اضافه می کنیم.
مواد تشکیل دهنده سالاد شیرازی اصیل ایراین فقط خیار، گوجه فرنگی و پیاز هستند
و بهتر است مواد دیگری به سالاد اضافه نکنیم.
مرحله سوم
در پایان نعناع خشک را روی تمام مواد سالاد می ریزیم و مخلوط می کنیم،
سپس مقداری نمک و فلفل سیاه داخل آبغوره می ریزیم
و پس از اینکه به خوبی ترکیب کردیم به سالاد اضافه می کنیم.
در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
خیار سالادی | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد متوسط |
پیاز سفید | ۱ عدد متوسط |
نعنا خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
آبغوره | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام