آموزش درست کردن تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپ
آموزش درست کردن تارت شکلاتی
آموزش درست کردن تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپ که میتوان به عنوان میان وعده سرو و نوش جان کرد.
مرحله اول
ابتدا شیر و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم و در دمای آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند،
سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش می کنیم تا کاملا گرم شود و زمان اماده شدن مایه تارت معطل نشویم.
مرحله دوم
در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم
و به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا رنگشان کرمی و حجمشان تقریبا دو برابر شود.
در مرحله بعدی پودر کاکائو را به کاسه اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه با همزن می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شود.
مرحله سوم
حالا آرد را به همراه بکینگ پودر و وانیل مخلوط می کنیم و به دو تا سه مرتبه الک می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
در ادامه شیر را به همراه روغن مایع به آرامی به کاسه اضافی می کنیم به صورتی که پف تخم مرغ ها نخوابد.
مرحله چهارم
سپس با لیسک از یک سمت به صورت دورانی مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
حالا قالب تارت را کمی چرب می کنیم و مواد را داخل قالب تارت کف برجسته می ریزیم
و به مدت ۴۵ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه تارت اماده شد صبر می کنیم تا کمی خنک شود،
سپس آنرا از قالب خارج می کنیم.
وسط قالب را با گاناش شکلاتی (آموزش کامل درست کردن گاناش) پر می کنیم و با خلال پسته و میوه های فصل تزیین می کنیم.
مواد لازم تارت شکلاتی | |
آرد | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ½ پیمانه |
شیر | ½ پیمانه |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | ½قاشق چایخوری |
شکلات تخته ای | ۲۰۰ گرم |
خامه | ½ پیمانه |
گردآوری: کاشمر سلام