آموزش درست کردن املت با رب گوجه فرنگی خوشمزه به روش قهوه خانه
آموزش درست کردن املت
آموزش درست کردن املت با رب گوجه فرنگی خوشمزه به روش قهوه خانه که یکی از صبحانه های محبوب ما میباشد.
برای تهیه املت ربی یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود،
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم.
سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم
و پس از ترکیب کردن رب گوجه فرنگی با ادویه باید تخم مرغ ها را اضافه کنیم.
تخم مرغ ها را یک به یک به تابه اضافه می کنیم و مقدار کمی نمک روی تخم مرغ ها می پاشیم.
حالا تخم مرغ و رب گوجه فرنگی را چند دقیقه هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
میزان پخته شدن تخم مرغ ها هم به خودتان بستگی دارد
ولی به طور معمول در املت قهوه خانه ای تخم مرغ به طور کامل پخته می شود.
در پایان پس از اینکه املت به طور کامل پخت و تخم مرغ کاملا سفت شد،
آنرا به همراه همان تابه ای که املت را درونش پخته ایم درون یک سینی مناسب قرار می دهیم
و به همراه پیاز خرد شده و نان بربری تازه سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری سر پر |
تخم مرغ | ۴ عدد درشت |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام