آموزش درست کردن خوراک مرغ چینی به همراه سبزیجات
آموزش درست کردن خوراک مرغ چینی
آموزش درست کردن خوراک مرغ چینی به همراه سبزیجات که میتوان بنا به سلیقه به همراه نان تازه یا برنج کته سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه خوراک مرغ چینی خوشمزه ابتدا سیر را ،
به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه شکر،
سرکه، سس کچاپ، سویا سس و آب داخل یک قابلمه مناسب،
می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا مواد کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله کمی نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم ،
و کمی هم می زنیم تا سس غلیظ تر شود.
پس از اینکه سس کمی غلیظ شد، آنرا از روی حرارت،
کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن گوشت مرغ می رویم.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت مرغ را به صورت نواری خرد می کنیم،
سپس نشاسته را به همراه تخم مرغ و آرد ،
داخل سه کاسه جداگانه می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم.
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا کمی روغن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم،
روغن داغ شود. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد،
تکه های گوشت مرغ را ابتدا در نشاسته،
سپس در تخم مرغ و در پایان در آرد می غلطانیم،
سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند.
مرحله پنجم
پس از اینکه تمام قطعات گوشت مرغ را سرخ کردیم،
آنرا کنار می گذاریم. در ادامه پیاز و فلفل دلمه ای را ،
به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن،
داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا کاملا نرم شوند.
مرحله ششم
در این مرحله تکه های مرغ سرخ شده را،
به همراه سس به تابه اضافه می کنیم،
و به خوبی تفت می دهیم تا سس به خورد گوشت مرغ ،
و سبزیجات برود. در پایان خوراک را به همراه برنج کته شده ،
یا نان داغ سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
سویا سس | ۲ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ½ پیمانه |
آرد سفید | ¼ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر قهوه ای | ¼ پیمانه |
سرکه سیب | ½ پیمانه |
سس کچاپ | یک سوم پیمانه |
آب | ½ پیمانه |
فلفل دلمه ای رنگی | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام