آموزش درست کردن کتلت سیب زمینی خوشمزه و ویژه به روش شیرازی
آموزش درست کردن کتلت سیب زمینی
آموزش درست کردن کتلت سیب زمینی خوشمزه و ویژه به روش شیرازی که میتوان با افزودن مواد مختلف آن را کاملا متفاوت تهیه نمود.
برای تهیه کتلت سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را
به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم،
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.
سپس پوشت سیب زمینی ها را می گیریم.
در این مرحله سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
پس از اینکه سیب زمینی به طور کامل خنک شد،
سیر و پیاز را رنده می کنیم و بعد از گرفتن آب اضافی شان به کاسه اضافه می کنیم.
در این مرحله پنیر پیتزا را به همراه سس مایونز،
تخم مرغ ها و ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری به کاسه اضافه می کنیم.
در ادامه مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و مواد را با قاشق یا دست به خوبی مخلوط می کنیم.
در این مرحله مایه کتلت را چند دقیقه ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند،
در صورتی که مایه کتلت سفت بود و چسبندگی نداشت باید یک تخم مرغ دیگر به ان اضافه کنیم تا چسبندگی پیدا کند.
در ادامه آرد سوخاری را جلوی دستمان قرار می دهیم.
سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و با دست آنرا شبیه کوکو شکل می دهیم.
حالا آنرا در آرد سوخاری می غلطانیم تا به طور کامل پوشش داده شودف سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود،
پس از اینکه سرخ کردن کتلت ها به پایان رسید
آنها را درون توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود،
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۵ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد درشت |
سیر | ۱ حبه |
سس فرانسوی | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری + ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام