آموزش درست کردن ته چین سبزیجات خوشمزه به روش مجلسی
آموزش درست کردن ته چین سبزیجات
آموزش درست کردن ته چین سبزیجات خوشمزه به روش مجلسی که برای میهمانی ها و مجالس یک پیشنهاد عالیست.
مرحله اول
برای تهیه ته چین سبزیجات مجلسی ابتدا داخل یک قابلمه مناسب را ،
تا نیمه آب پر می کنی و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.
پس از اینکه آب جوش آمد ۱ قاشق غذاخوری روغن ،
و ۱ قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله برنج را که از قبل به مدت ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت خیسانده ایم ،
به آب جوش اضافه می کنیم و حدود ۷ دقیقه زمان می دهیم،
تا پخت اولیه برنج انجام شود. پس از اینکه برنج نرم شد،
آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله ماست را به همراه زرده و سفیده تخم مرغ،
زعفران دم کرده و مقداری نمک داخل یک کاسه بزرگ ترکیب می کنیم،
تا با هم یکدست شوند. در ادامه برنج خیسانده شده را ،
به کاسه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم،
و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا آب بیندازد.
در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه ،
اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا قارچ ها کاملا سرخ شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله قارچ های سرخ شده را از تابه خارج می کنیم،
و کنار می گذراریم، سپس کدو سبز و هویج را به صورت حلقه ای،
خرد می کنیم و به همراه کمی روغن درون تابه تفت می دهیم،
تا به طور کامل سرخ شوند، سپس کنار می گذاریم.
مرحله ششم
حالا ظرفی که برای تهیه ته چین در نظر گرفته ایم را ،
با کمی کره یا روغن چرب می کنیم، سپس کف آن،
یک لایه از مخلوط برنج می ریزیم و با پشت قاشق آنرا فشرده می کنیم.
در ادامه یک لایه ذرت و نخود فرنگی روی برنج می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مجددا مقداری از مخلوط برنج را روی مواد می ریزیم،
و آنرا فشرده می کنیم. در ادامه قارچ تفت داده شده را اضافه می کنیم،
و روی انرا نیز با برنج می پوشانیم در مرحله بعدی هویج ،
و کدو سبز تفت داده شده را اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا روی آنرا با مخلوط برنج می پوشانیم و آنرا کاملا فشرده می کنیم،
سپس کمی روغن یا کره روی برنج می ریزیم. در ادامه ،
روی درب ظرف را با فویل آلومینیومی می پوشانیم ،
و در فری که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتگراد کرده ایم قرار می دهیم.
مرحله نهم
پس از گذشت ۴۰ دقیقه فویل روی ظرف را باز می کنیم،
سپس آنرا مجددا به مدت ۲۰ دقیقه دیگر درون فر قرار می دهیم،
تا کاملا آماده شود. در پایان ته چین را روی یک ظرف مناسب بر می گردانیم،
سپس با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۳ پیمانه سر پر |
ماست چکیده | ۹ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۳ عدد |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ½ فنجان |
کدو سبز | ۱ عدد متوسط |
هویج | ۱ عدد متوسط |
نخود فرنگی | ½ لیوان |
ذرت | ½ لیوان |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام