آموزش درست کردن چیکن تیکا ماسالا مخصوص به سبک هندی
آموزش درست کردن چیکن تیکا ماسالا
آموزش درست کردن چیکن تیکا ماسالا مخصوص به سبک هندی که میتوان به همراه نان تازه یا برنج کته میل نمود.
مرحله اول
برای تهیه چیکن تیکا ماسالای هندی ابتدا ،
گوشت مرغ را به صورت تکه های کوچک مانند جوجه کباب،
خرد می کنیم. حالا ماست را به همراه ادویه گرام ماسالا،
پودر سیر، پودر زنجبیل، پودر دارچین، زردچوبه،
فلفل قرمز و نمک داخل یک کاسه بزرگ ترکیب می کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه مواد را با هم مخلوط کردیم،
تکه های گوشت مرغ را به کاسه اضافه می کنیم ،
و با مواد به خوبی ترکیب می کنیم، سپس روی درب کاسه را ،
با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۲ ساعت ،
در یخچال استراحت می دهیم.
مرحله سوم
در صورتی که زمان کافی نداشته باشیم،
می توانیم گوشت را بدون استراحت کباب کنیم.
سیخ های چوبی را از ۲۰ دقیقه قبل داخل یک کاسه،
آب یخ قرار می دهیم تا هنگام پختن کباب ها،
از سوختن سیخ ها جلوگیری شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی استراحت کرد،
آنرا از یخچال خارج می کنیم و به سیخ می کشیم.
در ادامه سمت گریل تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
در صورت تمایل می توانیم به دلخواه کمی روغن ،
به تابه اضافه کنیم، یا بدون روغن کباب را بپزیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه تابه به خوبی داغ شد، سیخ های کباب را ،
درون تابه می چینیم و اجازه می دهیم هر سمت کباب ها،
۳ دقیقه بپزد. در پایان کباب ها را درون ظرف مورد نظرمان ،
می چینیم و به همراه برنج کته شده یا نان سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
ماست چکیده | ۳ قاشق غذاخوری |
ادویه گرام ماسالا | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار کافی |
سیخ چوبی | به تعداد کافی |
گردآوری: کاشمر سلام