چرا عسل سیاه میشود؟
چرا عسل سیاه میشود؟
چرا عسل سیاه میشود؟ عسل سیاه چیست؟ این سوالات دو مورد از مهم ترین سوالاتی است که برای مشتریان ایجاد می شود. عسل سیاه یک نوع خاص از انواع عسل به حساب می آید که مواد مغذی زیادی داشته و بر روی قسمت های مختلفی از بدن شما تاثیر گذار است. جالب است بدانید که استفاده از عسل سیاه برای بهبود عملکرد بدن می تواند نتایج مطلوبی را به همراه داشته باشد.
البته که عسل سیاه، رنگ تیره ای داشته و شبیه به یک ماده کاملا مشکی است. عسل سیاه می تواند در موقعیت های مختلفی مورد استفاده قرار گیرد. این محصول برای بهبود وضعیت سلول های خونی مفید بوده و می تواند هموگلوبین خون را افزایش دهد. امروز ما قصد داریم تا به سوال چرا عسل سیاه میشود پاسخ دهیم. همچنین، اطلاعاتی را در مورد چیستی عسل سیاه برای شما آماده کرده ایم. پس با ما همراه باشید.
معرفی عسل سیاه
در میان مردم عادی، عسلی به عنوان عسل سیاه شناخته می شود که رنگ تیره ای داشته و نسبتا مشکی است. البته که عسل سیاه کاملا مشکی نیست، فقط رنگ تیره تری در مقایسه با دیگر مدل های عسل دارد. عسل سیاه یک نوع عسل طبیعی است که اسمش با توجه به رنگش انتخاب شده است. دارا بودن مواد معدنی، ویتامینی و مواد مغذی برای قسمت های مختلف بدن، مهم ترین ویژگی عسل سیاه به حساب می آید.
یک عسل سیاه، هر چقدر تیره تر باشد، طعم بهتری داشته و با عطر و بوی قوی تری هم به دست مشتریان می رسد. معمولا شرکت های فروشنده، سود بیشتری را از فروش عسل سیاه کسب می کنند. چرا که در مقایسه با عسل سفید، این محصول شکل بهتری داشته و عطر و طعم قوی تری هم دارد. البته که ذائقه افراد هم در انتخاب یک نوع عسل مهم است. عسل سیاه به گونه ای ساخته می شود تا برای اکثر افراد مناسب و با کیفیت باشد.
عسل سیاه چگونه تولید می شود؟
همانطور که در قسمت های قبل تر هم به این مسئله به شدت مهم اشاره کردیم، انواع عسل سیاه با استفاده از یک ترکیب مهم ایجاد می شوند. شرکت های تولید کننده نمی توانند مواد شیمیایی را به عسل برای سیاه کردن آن اضافه کنند. چرا که افزودن مواد شیمیایی برای عسل باعث می شود تا طعم عسل به طور کامل تغییر پیدا کند. به همین علت، شرکت های تولید کننده باید یک سری مواد خاص را به عنوان غذا به زنبور ها بدهند.
البته که این مواد کاملا طبیعی بوده و هنگامی که زنبور ها از یک سری شهد های خاص تغذیه کنند، می توانند عسل سیاه را تولید نمایند. البته، گاهی اوقات شرکت های تولید کننده با حرارت دادن عسل، کمی آن را تیره تر می کنند. هنگامی که عسل حرارت می بیند و سریعا خنک می شود، یک سری فرایند های خاص درون آن رخ می دهد. همچین عسلی، دیگر شکرک نمی زند.
چرا که موادی که باعث شکرک زدن عسل می شوند، به طور کامل نابود شده اند. پس، گاهی اوقات شرکت های تولید کننده برای تیره تر کردن رنگ عسل، از روش های مربوط به حرارت دادن آن استفاده می کنند. حرارت دادن عسل مشکل خاصی را برای فواید این محصول ایجاد نمی کند.
راهنمای خرید عسل
برای آنکه هنگام خرید عسل از محصولی که خریداری میکنید راضی باشید، باید به کیفیت آن دقت کنید. همانطور که در قسمت قبل نیز ذکر گردید، هنگام خرید اینترنتی عسل، روش هایی وجود دارد تا نوع طبیعی را شناسایی کرده و بهترین محصول را خریداری کنید.
این نکته را نیز بدانید، کیفیت و قیمت عسل به عواملی مانند: تعداد کوچ های زنبوردار، فصل برداشت محصول، نوع بسته بندی، میزان تغذیه مصنوعی زنبور توسط زنبوردار، میزان برداشت در آن فصل و همچنین نتیجه آنالیز آزمایشگاهی عسل بستگی دارد.
اطلاع از این عوامل به راحتی ممکن نیست، اما اگر هنگام خرید عسل، به زنبورداران مراجعه کنید و به صورت حضوری اقدام به خرید نمایید، می توانید از ویژگی های ذکر شده اطلاع حاصل کنید. ممکن است هنگام خرید رنگ آن را ملاک قرار دهید و از خریداری عسل هایی که رنگ تیره ای دارند خودداری کنید.
اما این روش اصلا درست نیست. زیرا رنگ به هیچ عنوان نمی تواند نشانی بر خالص و طبیعی بودن این ماده طبیعی باشد. رنگ و طعم عسل به شهد گلی که از آن گرفته شده است، بستگی دارد. پس نمی توان قانون کلی تعیین نمود و نوع تیره رنگ را مصنوعی و یا غیر بهداشتی دانست.
براساس شواهد و مقایسه ای که بین انواع عسل ها صورت گرفته است، عسل هایی که رنگ تیره دارند، طعم شان قوی تر بوده و عسل های با رنگ روشن، شیرینی شان ملایم تر است. از دیگر عواملی که رنگ این محصول را تحت تاثیر قرار می دهد، می توان به شیوه نگهداری آن اشاره کرد.
برای خرید اینترنتی عسل طبیعی می توانید از طریق لینک زیر به سایت زنبورستان دکتر هانی راد مراجعه کنید.
https://drhoney.net/product-category/natural-honey/
نتیجه گیری
همانطور که مشاهده کردید، پاسخ به سوال “چرا عسل سیاه میشود” یک پاسخ سر راست و راحت بود. عسل هایی که حرارت می بینند و با استفاده از یک سری مواد طبیعی خاص تولید شده اند، رنگ سیاهی هم دارند. گیاهانی که زنبور از شهد آنها استفاده می کند، به صورت مستقیم بر روی رنگ عسل تاثیر گذار هستند. هرچه این مواد قوی تر باشند، عسل سیاه تر شده و طعم قوی تری هم به خود می گیرد.
سلام
ممنون از مطالب آموزنده و خوبتون
سلام
خواهش میکنم