خودکشی ابراهیم نبوی طنز پرداز ایرانی 25 دی 1403 + جزئیات
خودکشی ابراهیم نبوی طنز پرداز ایرانی 25 دی 1403 به همراه جزئیات خودکشی او را در ادامه این بخش از کاشمر سلام مشاهده می کنید، با ما همراه باشید.
خودکشی ابراهیم نبوی
ابراهیم نبوی از معروف ترین روزنامه نگاران و طنزنویسان ایرانی در خانه اش در آمریکا خودکشی کرد.
دختران نبوی در اطلاعیهای که در بی بی سی منتشر شد اعلام کردند: «به اطلاع دوستان و آشنایان می رسانیم که پدرمان، سیدابراهیم نبوی شب گذشته در شهر سیلورسپرینگ ایالت مریلند، جان خود را گرفت، پدرمان در یک دههی اخیر افسرده و دلتنگ ایران بود و ناممکن بودن زندگی در وطنش، بار سنگینی را بر دوش او گذاشته بود، او در حالی از دنیا رفت که هرگز نتوانست با اقامت اجباری خود دور از ایران کنار بیاید.»
ابراهیم نبوی از روزنامهنگاران و طنزنویسانی بود که اوایل دهه ۸۰ پس از محکومیت در دادگاه، از ایران خارج شد و بعدتر اعلام کرد قصد دارد به ایران بازگردد اما این اتفاق رخ نداد.
او در نشریات و روزنامههای بسیاری در دهه ۶۰ و ۷۰ فعالیت کرد و حاصل طنزهای او چندین کتاب شد.
درگذشت ابراهیم نبوی را به خانواده و دوستان ایشان تسلیت می گوییم.
ابراهیم نبوی: طنزنویس و نویسندهی سیاسی
ابراهیم نبوی، طنزپرداز، نویسنده و فعال سیاسی ایرانی بود که با طنزهای انتقادی و تیزبینانه خود، جایگاه ویژهای در ادبیات طنز ایران به دست آورد.
نبوی در ۲۲ آبان ۱۳۳۷ در آستارا متولد شد و در ۲۵ دی ۱۴۰۳ در آمریکا درگذشت.
زندگی و فعالیت های سیاسی ابراهیم نبوی
نبوی در طول زندگی خود، علاوه بر فعالیتهای ادبی، مسئولیتهای سیاسی متعددی نیز بر عهده داشت.
از جمله مهمترین آنها میتوان به مدیر دفتری سیاسی وزارت کشور در سالهای ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۴ اشاره کرد.
ابراهیم نبوی در ۲۲ آبان ۱۳۳۷ در شهر آستارا متولد شد.
سفر و ادامه زندگی در شهر تهران در سال ۱۳۳۹، سفر و زندگی در شهر رفسنجان در سال ۱۳۴۶ سفر و زندگی در شهر جیرفت در سال ۱۳۴۷ سفر و زندگی در شهر کرمان در سال ۱۳۴۸، سفر به شیراز برای ادامه تحصیل در سال ۱۳۵۶، ازدواج در سال ۱۳۵۹، تولد اولین فرزند دختر در سال ۱۳۶۱، تولد دومین فرزند دختر در سال ۱۳۶۲، سفر به تهران برای کار و ادامه تحصیل در سال ۱۳۶۱، ادامه تحصیل در دانشگاه تهران.
تولد سومین دختر در سال ۱۳۷۰، سفر به شیراز برای مدت دو سال، بازگشت به تهران و فعالیت در مطبوعات سیاسی اصلاح طلب، رفتن به زندان در سال ۱۳۷۷ به دلیل فعالیتهای مطبوعاتی به اتهام اقدام علیه امنیت کشور به مدت یک ماه.
سفر به فرانسه برای اولین بار، سفر به عربستان سعودی و مکه و مدینه، سفر به کانادا، آلمان، فرانسه و اجرای اولین برنامههای استندآپ کمدی در هفت شهر.
رفتن به زندان برای دومین بار در سال ۱۳۷۹ به اتهام اهانت به مسوولان حکومتی و توهین به نظام جمهوری اسلامی.
ادامه فعالیت کاری و انتشار کتاب. سفر به جمهوری آذربایجان، سفر به امارات متحده عربی، سفر به عراق و سوریه شش ماه قبل از سقوط صدام حسین.
سفر به کشورهای سوئد، نروژ، دانمارک، بلژیک، آلمان، فرانسه، اتریش برای اجرای برنامه استندآپ کمدی در این کشورها در سال ۱۳۸۱، بازگشت به ایران و احضار مجدد به کمیته اماکن به اتهام همکاری با ضدانقلاب در فعالیتهای فرهنگی مؤسسه فرهنگی هنری تهران.
خروج از کشور از بیست فروردین ۱۳۸۲ به کشور فرانسه. اقامت و زندگی در بلژیک. سفر به ایالات متحده آمریکا برای اجرای یازده برنامه استندآپ کمدی در ایالات مختلف این کشور.
گردآوری: کاشمر سلام