آموزش درست کردن کیک تابه ای خوشمزه با طعم کاکائو
آموزش درست کردن کیک تابه ای
آموزش درست کردن کیک تابه ای خوشمزه با طعم کاکائو که بجای فر یا تستر، می توان در تابه کیک را حاضر کرد که در ادامه مشاهده خواهید کرد.
مرحله اول
برای تهیه کیک تابه خوشمزه ابتدا تخم مرغ و شکر را ،
داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم تا حجیم و کمرنگ شود،
سپس روغن مایع و وانیل را اضافه می کنیم
و در حدی که مواد با هم یکدست شوند هم می زنیم.
مرحله دوم
در این مرحله شیر را به همراه پودر کاکائو با هم مخلوط می کنیم،
تا کاملا یکدست شوند، سپس به مواد اضافه می کنیم
و در حدی که با هم یکدست شوند مخلوط می کنیم.
در ادامه آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
سپس در چند مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم
تا مایه کیک به صورت یکدست در بیاید.
حالا کف و دیواره های یک تابه مناسب را با روغن کمی چرب می کنیم ،
سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله تابه را روی حرارت بسیار ملایم با شعله پخش کن قرار می دهیم
و یک دم کنی هم روی درب تابه قرار می دهیم
تا بخار موجود در تابه خارج نشود و کیک به خوبی پف کند.
حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت برای پخت کیک زمان نیاز است.
مرحله پنجم
پس از گذشت ۴۵ دقیقه با خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو می کنیم،
در صورتی که چیزی به خلال دندان نچسبید ،
یعنی کیک ما به طور کامل مغز پخت شده است.
در اخر کیک را از تابه خارج می کنیم و برش می زنیم.
مواد لازم کیک تابه ای | |
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
پودر کاکائو | ½ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
شیر | دو سوم پیمانه |
روغن | ½ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
گردآوری: کاشمر سلام