آموزش درست کردن سالاد آمریکایی خوشمزه و ویژه با ذرت
آموزش درست کردن سالاد آمریکایی
آموزش درست کردن سالاد آمریکایی خوشمزه و ویژه با ذرت که در تهیه آن میتوان از مواد متنوعی استفاده کرد و به سالاد تنوع داد.
مرحله اول
برای تهیه سالاد امریکایی مجلسی ابتدا،
هویج و سیب زمینی را درون یک کیسه فریزر قرار می دهیم،
سپس به همراه ۲ تا ۳ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.
در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله پس از اینکه هویج و سیب زمینی آبپز شدند، پوست شان را می گیریم،
سپس به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل کاسه سالاد خوری می ریزیم.
در ادامه خیارشور را نیز به صورت نگینی خرد کرده و به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
در صورتی که از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنیم،
فقط کافیست آنرا آبکشی کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم.
در صورتی که از نخود فرنگی خام بخواهیم استفاده کنیم،
باید آنرا درون مخلوط آب جوش و نمک بپزیم تا کاملا نرم شود.
مرحله چهارم
اضافه کردن سیر به این سالاد اختیاری است،
در صورتی که طعم سیر را دوست دارید ۲ عدد سیر را کاملا له می کنیم
و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم،
سپس ماست را به همراه سس مایونز به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط سس و ماست اضافه می کنیم
و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
در ادامه سس را به سالاد اضافه می کنیم و
به خوبی مخلوط می کنیم تا با سالاد ترکیب شود.
مرحله ششم
در این مرحله روی درب کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم
و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سالاد خنک شود،
سپس سالاد را درون ظرف های سالادخوری یک نفره می ریزیم
و با ذرت پخته شده تزیین می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
هویج | ۴ عدد متوسط |
کنسرو نخود فرنگی | ½ پیمانه |
خیارشور | ۲۰۰ گرم |
ماست | ½ پیمانه |
سس مایونز | ½ پیمانه |
ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام