آموزش درست کردن حلوای موز به سبک بوتیکی
آموزش درست کردن حلوای موز
آموزش درست کردن حلوای موز به سبک بوتیکی که به دلیل طعم عالی و ظاهر زیبای آن به حلوای مجلسی معروف است.
مرحله اول
برای تهیه حلوای موز مجلسی ابتدا تابه ای را،
روی حرارت کم قرار می دهیم و آرد را داخل آن ،
می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا بوی خامی اش،
گرفته شود و رنگ آن قهوه ای شود،
و آنوقت کره را نصف می کنیم.
مرحله دوم
سپس نیمی از کره را به آرد اضافه می کنیم ،
و کاملا تفت می دهیم تا بخورد آرد برود ،
و بعد تابه را کنار می گذاریم. سپس موزها را ،
می شوییم و با رنده ریز می کنیم و یا داخل ،
غذاساز آن ها را می ریزیم و پوره شده تحویل می گیرم.
مرحله سوم
تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم ،
و باقی کره را داخل تابه می اندازیم و موزهای،
پوره شده را به آن اضافه می کنیم و مداوم،
به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا کاملا ،
کره آب شده آغشته به پوره موزها شود.
مرحله چهارم
بعد در صورتی که تمایل دارید حلواتون خیلی شیرین باشد؛
پودر قند را در این مرحله کم کم اضافه می کنیم ،
و با قاشق خوب مواد را هم می زنیم تا کاملا،
پودر قند مخلوظ شود و بعد کمی زعفران ،
یا دارچین به حلوا اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
سپس مخلوط آرد و کره تفت خورده را به مایه موز،
می افزاییم و کاملا با قاشق مواد را زیر و رو می کنیم ،
تا بخورد یکدیگر برود و حلوا منسجمی داشته باشیم.
حلوا آماده شده را در ظرفی می ریزیم؛
و اجازه می دهیم تا خنک شود.
مرحله ششم
بعد در قالب سلیکونی حلوا را می ریزیم و روی آن را ،
صاف می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم،
تا به مدت ۱ الی ۲ ساعت حلوای موز استراحت کند،
و بعد راحت از داخل قالب آن ها را بیرون می آوریم؛
و با انواع مغزیجات تزئین می کنیم.نوش جان
مواد لازم حلوای موز | |
موز | ۵ عدد |
کره | ۷۰ گرم |
آرد سفید | ۱ لیوان |
دارچین یا زعفران | به مقدار کافی |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
گردآوری: کاشمر سلام