آموزش درست کردن کیک کارامل دورنگ به روش جدید
آموزش درست کردن کیک کارامل
آموزش درست کردن کیک کارامل دورنگ به روش جدید که میتوان در میهمانی ها به عنوان دسری شیک و خوشمزه سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه کیک کارامل مجلسی ابتدا پودر ژلاتین را،
با نصف لیوان آب سرد داخل یک کاسه استیل مخلوط می کنیم،
سپس کاسه را روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم ،
و هم می زنیم تا ژلاتین به طور کامل درون آب حل شود.
مرحله دوم
در این مرحله شیر را داخل شیر داغ کن یا یک قابلمه مناسب می ریزیم ،
و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شیر کمی داغ شود،
سپس شکر را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم،
شکر به طور کامل درون شیر حل شود.
مرحله سوم
حالا خامه را با همزن به خوبی می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود،
سپس به همراه پودر کرم کارامل به شیر اضافه می کنیم،
و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
در ادامه ژلاتین بن ماری شده را به شیر اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
نکته مهم در مورد شیر این است که در تمامی مراحل شیر،
نباید به دمای جوش برسد. پس از اینکه ژلاتین را اضافه کردیم،
قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریمف سپس مواد را مخلوط می کنیم،
تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله پنجم
در صورتی که مواد ناخالصی داشتند، می توانیم آنرا را از صافی بگذرانیم ،
و صاف کنیم. در ادامه مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم ،
و پودر کاکادو را به یک قسمت اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم،
تا رنگ کرم قهوه ای شود.
مرحله ششم
حالا یک قالب مناسب را با روغن چرب می کنیم و کرم ها را ،
به سلیقه خود درون قالب می ریزیم. در ادامه قالب را،
درون یخچال قرار می دهیم تا کرم ها کاملا خودشان را بگیرند،
سپس از یخچال خارج می کنیم و سرو می کنیم.
مواد لازم کیک کارامل | |
شیر | ۳ پیمانه |
شکر | ¾ پیمانه |
پودر کرم کارامل | ۱ بسته |
خامه صبحانه | ۱۵۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ¼ پیمانه |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
گردآوری: کاشمر سلام