آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن کیک آلبالو اسفنجی خانگی به روش کافی شاپ ساده

آموزش درست کردن کیک آلبالو اسفنجی خانگی به روش کافی شاپ

آموزش درست کردن کیک آلبالو

آموزش درست کردن کیک آلبالو اسفنجی خانگی به روش کافی شاپ که به عنوان عصرانه در بین ما محبوبیت بالایی دارد به روش ساده و جدید برای شما عزیزان آماده کرده ایم.

آموزش درست کردن کیک آلبالو اسفنجی خانگی به روش کافی شاپ
آموزش درست کردن کیک آلبالو اسفنجی خانگی به روش کافی شاپ

مرحله اول

برای تهیه کیک آلبالوی خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه جادار مخلوط می کنیم تا کرمی رنگ و حجیم شوند.

در ادامه ماست و روغن را به ترتیب اضافه می کنیم و هر کدام را ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر مخلوط می کنیم و سه مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا پف تخم مرغ ها نخوابد.

حالا قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله سوم

در صورتی که کاغذ روغنی در دسترس نداشته باشیم می توانیم از روغن جدا کننده کیک نیز استفاده کنیم.

حالا نیمی از مایه کیک را داخل قالب می ریزیم، سپس آلبالوها را در آرد می غلطانیم و به ترتیب روی مایه کیک می چینیم.

مرحله چهارم

در ادامه باقیماند مایه کیک را روی آلبالوها می ریزیم،

سپس کیک را در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم. حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان برای پخت آلبالو نیاز است.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه یک خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیم، اگر چیزی از مایه کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک ما اماده است.

در پایان کیک را در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم با آلبال یا شربت آلبالو تزیین می کنیم.

مواد لازم کیک آلبالو
آرد قنادی۲٫۵ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
ماست½ لیوان
روغن مایع½ لیوان
آلبالو بدون هسته۱ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا