آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن ژامبون مرغ خانگی به روش مخصوص

آموزش درست کردن ژامبون مرغ خانگی به روش مخصوص

آموزش درست کردن ژامبون مرغ

آموزش درست کردن ژامبون مرغ خانگی به روش مخصوص که میتوان در طبخ انواع غذاها بویژه فست فود از آن استفاده کرد.

آموزش درست کردن ژامبون مرغ خانگی به روش مخصوص
آموزش درست کردن ژامبون مرغ خانگی به روش مخصوص

مرحله اول

برای تهیه ژامبون مرغ ابتدا گوشت قرمز را ،

روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و نازک برش می دهیم.

مرغ را چرخ می کنیم آن هم سه مرتبه و در آخر ،

داخل غذاساز میکس می کنیم و زرده تخم مرغ ،

و روغن را به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس میکس می کنیم و در سه مرحله آب یخ را ،

به مواد اضافه می کنیم و میکس می کنیم تا مایه نرم شود،

و بعد شیرخشک و نشاسته ذرت و گوشت قرمز ،

و هویج و پسته خرد شده و سیر،نمک و تمامی ادویه ها،

و سس خردل را به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا همگی مواد را مخلوط می کنیم و داخل کاور پر می کنیم.

دقت کنید کم کم کاور را پر می کنیم و فشرده می کنیم ،

تا هوا داخل مایه نرود و کالباس صاف در بیاید.

مواد را داخل کاور که فشرده کردیم روی صفحه کارمون،

غلت می دهیم تا هواگیری کنیم.

مرحله چهارم

بعد سر کاور را با نخ یا سیم محکم می بندیم.

سپس قابلمه ای که ژامبون راحت داخل آن قرار بگیرد را،

تا نصف آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم ،

و ژامبون را داخل آن می گذاریم تا به جوش بیاید،

و ۱:۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا بپزد.

مرحله پنجم

بعد از گذشت این مدت که پخت ژامبون به پایان رسید،

آنرا از آب جوش خارج می کنیم و بلافاصله داخل آب یخ،

قرار می دهیم تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم ،

شب تا صبح بماند و بعد برش می زنیم،

و مصرف می کنیم.نوش جان

مواد لازم ژامبون مرغ
گوشت مرغ۷۰۰ گرم
روغن مایع۶۰ گرم
آب یخیک سوم لیوان
شیر خشک۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
گوشت گوساله۷۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
سیر۵ حبه
نمک۲ قاشق مرباخوری
جوز هندی۱ قاشق مرباخوری
زنجبیل و پودر هلاز هر کدام ½ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه و آویشناز هر کدام ½ قاشق مرباخوری
پاپریکا و دارچیناز هر کدام ½ قاشق مرباخوری
تخم گشنیز و پودر کاریاز هر کدام ½ قاشق مرباخوری
پودر سیر و فلفل قرمز½ قاشق مرباخوری
سس خردل۱ قاشق غذاخوری

گردآوری : کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا