آموزش درست کردن کوفته مرغ به سبک اصیل ترکی
آموزش درست کردن کوفته مرغ
آموزش درست کردن کوفته مرغ به سبک اصیل ترکی که میتوان آن را بنا به سلیقه با نان یا برنج ، همراه با سس مخصوص سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه کوفته مرغ خوشمزه ابتدا سینه ،
و ران راچرخ می کنیم و در کاسه ای می ریزیم.
پیاز را پوست می گیریم و می شوییم ،
و رنده ریز می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را ،
می شوییم و کلاهک و دانه های آن را خارج می کنیم.
مرحله دوم
سپس رنده می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم.
در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز،
خرد می کنیم و همراه با پیاز به مواد می افزاییم.
حالا تخم مرغ را اول در پیاله ای می شکنیم،
تا در صورت سالم بودن به مواد اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله انواع ادویه ها را اعم از زردچوبه،
پاپریکا، پودر سیر، نمک، زنجبیل، فلفل،
و کمی دارچین در صورت تمایل به آن ،
اضافه می کنیم و همگی مواد را با قاشق ،
مخلوط می کنیم و بعد با دست ورز می دهیم،
تا مایه کوفته منسجمی بدست بیاوریم.
مرحله چهارم
سپس تابه ای را روغن سرخ کردنی فراوان ،
می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم،
تا به مرور زمان داغ شود و بعد به اندازه یک گردو،
از مایه بر می داریم و به آن فرم لوله ای،
یا هر مدلی که تمایل دارید بدهید،
و داخل روغن قرار دهید تا سرخ شود
مرحله پنجم
بعد کوفته ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن،
نیز سرخ شود. کوفته ها را داخل توری،
قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود ،
و در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم،
و با سس مورد علاقه نوش جان کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه و ران مرغ | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری |
پودر سیر و زنجبیل | به مقدار کافی |
پاپریکا و دارچین | به مقدار کافی |
زنجبیل و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام