آموزش درست کردن حلوا شکلاتی بوتیکی به سبک ترکی
آموزش درست کردن حلوا شکلاتی
آموزش درست کردن حلوا شکلاتی بوتیکی به سبک ترکی که از ترکیب آرد نخودچی و سفید با مغز گردو تهیه می شود.
مرحله اول
برای تهیه حلوای شکلاتی مجلسی ابتدا ،
آرد سفید و آرد نخودچی را هر کدام جداگانه ،
الک می کنیم و آرد سفید را داخل تابه ای می ریزیم،
و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم ،
و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله دوم
حدودا ۳۰ دقیقه برای تفت دادن آرد کافی است.
آرد نخودچی را نیز مانند آرد سفید داخل تابه می ریزیم،
و روی حرارت ملایم تفت می دهیم اما با زمان کمتری،
چون آرد می سوزد. سپس آرد ها را ،
با هم مخلوط می کنیم و از الک رد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله روغن و کره را به آن ها می افزاییم ،
و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم و تابه را کنار می گذاریم،
تا آرد کمی خنک شود .بعد دارچین را به همراه هل ،
و پودر قند به مواد اضافه می کنیم و همگی مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در آخر گردو و شکلات بن ماری شده را می افزاییم،
و همگی مواد را با یکدیگر مخلوط می کنیم تا،
خمیری یکدست از مواد داشته باشیم.مواد را ،
داخل قالب سیلیکونی یا ظرف مورد نظرتان بریزید ،
و روی آن را صاف می کنیم و با پودر پسته روی آن را تزئین می کنیم.
مرحله پنجم
سپس داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱ ساعت،
حلوا حالت قالب یا ظرف را بگیرد. در آخر حلواها را،
از داخل قالب بیرون می آوریم و یا با چاقو آرام ،
به هر صورتی که تمایل داریم حلوا را برش می دهیم ،
و در ظرف می چینیم.نوش جان
مواد لازم حلوای شکلاتی | |
آرد سفید | ۱ لیوان |
آرد نخودچی | ¾ لیوان |
پودر قند | ½ لیوان |
شکلات | ۸۰ گرم |
کره و روغن جامد | یک سوم لیوان |
پودر دارچین | یک سوم قاشق چایخوری |
پودر هل | یک سوم قاشق چایخوری |
مغز گردو | ۳ قاشق غذاخوری |
گردآوری: کاشمر سلام