آموزش درست کردن ذرت خامه ای به سبک ایتالیایی
آموزش درست کردن ذرت خامه ای
آموزش درست کردن ذرت خامه ای به سبک ایتالیایی که در تهیه آن می توان از ذرت تازه یا منجمد استفاده کرد.
مرحله اول
برای تهیه ذرت خامه ای ابتدا سیرها را پوست می گیریم،
و می شوییم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم،
و کنار می گذاریم. در ادامه خامه را از یخچال ،
بیرون می آوریم تا به طور کامل با دمای محیط سازگار شود.
مرحله دوم
در این مرحله یکی قابلمه مناسب روی حرارت ملایم ،
قرار می دهیم و روغن را داخل آن می ریزیم.
پس از اینکه روغن داغ شد ذرت های پاک شده را ،
به قابلمه می افزاییم و مداوم تفت می دهیم تا کمی سبک شود.
مرحله سوم
حالا سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم،
و کمی تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود،
و بعد فلفل هالوپینو را خیلی ریز می کنیم،
و به مواد اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم ،
بعد آرد را می افزاییم.
مرحله چهارم
سپس به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا آرد ،
داخل مواد گلوله نشود (برای غلیظ شدن سس اضافه می کنیم)
و آنوقت شیر را به همراه ادویه ها که عبارتند از،
آویشن، پودر پیاز، تخم گشنیز، فلفل سیاه،
و نمک را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در اینجا حرارت را کم می کنیم تا طعم دهنده ها ،
عطر خود را پس بدهند و در آخر خامه را به باقی مواد ،
اضافه می کنیم و همگی مواد را کاملا زیر و رو می کنیم،
و اجازه می دهیم تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ،
مواد روی حرارت بماند تا ذرت ها کاملا نرم شوند.
مرحله ششم
در این مرحله تفت دادن مواد را ادامه می دهیم ،
تا سس به غلظت مناسب برسد. در همین حین ،
مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا ته نگیرد.
ذرت خامه ای که آماده شد داخل کاسه ای می ریزیم ،
و با چند برگ گشنیز تزئین می کنیم.نوش جان
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ذرت تازه یا منجمد | ۳ لیوان |
سیر | ۲ حبه |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل هالوپینو | ۱ عدد |
شیر | ۱ تا ۱.۵ لیوان |
خامه | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
آویشن | ۱قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ½ قاشق چایخوری |
گشنیز تازه | چند برگ |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام