آموزش درست کردن پاستا خامه ای فوری با سس ویژه
آموزش درست کردن پاستا خامه ای
آموزش درست کردن پاستا خامه ای فوری با سس ویژه که با سینه مرغ، خامه ، آرد و سایر ادیه ها تهیه میشود و طعم عالی دارد.
مرحله اول
برای تهیه پاستا خامه ای خوشمزه ابتدا،
سینه مرغ را می شوییم و روی تخته آشپزخانه ،
قرار می دهیم و از وسط نصف می کنیم ،
و داخل ظرفی قرار می دهیم.لیمو ترش تازه را،
از وسط نصف می کنیم و داخل پیاله ای آب آن را می گیریم.
مرحله دوم
سپس هسته های آنرا جدا می کنیم ،
و ۲ قاشق غذاخوری از آب لیمو ترش را ،
روی سینه مرغ می ریزیم. در ادامه پیاز را ،
پوست می گیریم و می شوییم و روی ،
تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم ،
و روی سینه مرغ می ریزیم.
مرحله سوم
بعد پاپریکا، آویشن، فلفل قرمز، پودر پیاز،
فلفل سیاه، پودر سیر و نمک به هر میزان ،
که تمایل دارید روی آن به صورت پخش می پاشیم،
و روی ظرف را سلفون می کشیم،
و اجازه می دهیم تا مرغ به همین صورت بماند،
تا به مدت ۱ ساعت مزه دار شود.
مرحله چهارم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را ،
تا نیمه آب می کنیم و روی حرارت ملایم ،
رو به بالا قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید،
و پاستاهای فرمی را داخل آب در حال جوشیدن ،
می ریزیم و اجازه می دهیم تا بپزند.
مرحله پنجم
در همین حین تابه ای متناسب با حجم،
سینه ها روی حرارت ملایم قرار می دهیم،
و کره را داخل آن قرار می دهیم،
و اجازه می دهیم تا ذوب شود و سینه های مرغ را ،
با دستمال خشک می کنیم،
(تا زمان گذاشتن داخل تابه کره نپاشد )
مرحله ششم
سپس داخل تابه قرار می دهیم تا سرخ شوند.
در ادامه سینه هاب مرغ را به سرعت،
بر می گردانیم تا هر دو طرف آن ها یکدست ،
سرخ شود. حالا پاستاها را هر ۵ دقیقه ،
چک می کنیم تا اگر پخته بودند،
آن ها را آبکش می کنیم.
مرحله هفتم
سپس نصف لیوان از آب پاستا را کنار می گذاریم،
و باقی آن را بیرون می ریزیم. سینه ها،
که سرخ شدند آن ها را داخل توری قرار می دهیم ،
تا روغن اضافه شان خارج شود. تابه را ،
مجددا روی گاز می گذاریم.
مرحله هشتم
حالا سیرها را پوست می گیریم و رنده ،
می کنیم و داخل تابه می ریزیم و شعله را ،
روشن می کنیم و سیرها را تفت می دهیم.
سپس ۵۰ یا ۱۰۰ گرم خامه به دمای،
محیط رسیده را به آن اضافه می کنیم.
مرحله نهم
سپس آب پاستا که کنار گذاشته بودیم را ،
هم در اینجا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم،
اجازه می دهیم تا این ترکیب کمی غلیظ شود.
در ادامه سینه های مرغ را روی تخته آشپزخانه،
می گذاریم و به صورت مکعبی خرد می کنیم.
مرحله دهم
سپس داخل تابه محتوی سیر و خامه،
می ریزیم و پاستاهای آبکش شده را نیز ،
اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا،
با هم یکدست شوند. در ادامه جعفری خردشده،
اورگانو خشک و نمک و فلفل روی مواد می ریزیم.
مرحله یازدهم
سپس مواد را زیر و رو می کنیم تا پاستاها،
کاملا با سس آغشته شوند. در پایان،
پاستای آماده شده را داخل ظرف مورد نظرمان،
می کشیم و با کمی جعفری یا پنیر پارمیزان ،
آن را تزئین می کنیم.نوش جان
مواد لازم برای ۲ نفر | |
پاستا فرمی | ۲ پیمانه |
سینه مرغ | ۱ عدد |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
کره | ۵۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
خامه | ۵۰ تا ۱۰۰ گرم |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
اورگانو خشک | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر سیر و پودر پیاز | به مقدار کافی |
پاپریکا و آویشن | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام