آموزش درست کردن بورانی بادمجان خوشمزه به روش مخصوص
آموزش درست کردن بورانی بادمجان
آموزش درست کردن بورانی بادمجان خوشمزه به روش مخصوص که معمولا به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.
مرحله اول
برای تهیه بورانی بادمجان مجلسی ابتدا بادمجان ها را ،
می شوییم و با دستمال خشک می کنیم و روی زغال ،
یا اجاق گاز کبابی می کنیم و در سینی قرار می دهیم ،
تا خنک شوند و پوست روی آن ها را می گیریم ،
و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
سیرها را پوست می گیریم و می شوییم ،
و رنده ریز می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم ،
و ماست و بادمجان های خرد شده را به آن اضافه می کنیم ،
و همگی مواد را با هم مخلوط می کنیم ،
و در ظرف مورد نظر می ریزیم.
مرحله سوم
می توانید مواد را داخل پارچ میکسر بریزید ،
تا بورانی شما پوره شود و یا به همین شکل آماده کنید .
برای روی بورانی نیز تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم ،
و روغن زیتون داخل آن می ریزیم و بلافاصله ،
گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس گردو را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه به خوبی ،
تفت می دهیم و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم ،
و نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را نیز در آخر روی مواد ،
می پاشیم و مخلوط می کنیم و برای تزئین،
روی سالاد نیز جعفری می ریزیم.نوش جان
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان قلمی | ۳ عدد |
ماست چکیده | ۱ کاسه |
سیر | ۲ حبه |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۱ استکان |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری | برای تزیین |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام