آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن بورانی بادمجان خوشمزه به روش مخصوص

آموزش درست کردن بورانی بادمجان خوشمزه به روش مخصوص

آموزش درست کردن بورانی بادمجان

آموزش درست کردن بورانی بادمجان خوشمزه به روش مخصوص که معمولا به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.

آموزش درست کردن بورانی بادمجان خوشمزه به روش مخصوص
آموزش درست کردن بورانی بادمجان خوشمزه به روش مخصوص

مرحله اول

برای تهیه بورانی بادمجان مجلسی ابتدا بادمجان ها را ،

می شوییم و با دستمال خشک می کنیم و روی زغال ،

یا اجاق گاز کبابی می کنیم و در سینی قرار می دهیم ،

تا خنک شوند و پوست روی آن ها را می گیریم ،

و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

سیرها را پوست می گیریم و می شوییم ،

و رنده ریز می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم ،

و ماست و بادمجان های خرد شده را به آن اضافه می کنیم ،

و همگی مواد را با هم مخلوط می کنیم ،

و در ظرف مورد نظر می ریزیم.

مرحله سوم

می توانید مواد را داخل پارچ میکسر بریزید ،

تا بورانی شما پوره شود و یا به همین شکل آماده کنید .

برای روی بورانی نیز تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم ،

و روغن زیتون داخل آن می ریزیم و بلافاصله ،

گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس گردو را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه به خوبی ،

تفت می دهیم و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم ،

و نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را نیز در آخر روی مواد ،

می پاشیم و مخلوط می کنیم و برای تزئین،

روی سالاد نیز جعفری می ریزیم.نوش جان

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی۳ عدد
ماست چکیده۱ کاسه
سیر۲ حبه
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
مغز گردو۱ استکان
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
جعفریبرای تزیین
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا