آموزش درست کردن کباب بادمجان با گوشت همراه با سس ویژه کباب
آموزش درست کردن کباب بادمجان با گوشت
آموزش درست کردن کباب بادمجان با گوشت همراه با سس ویژه کباب که معمولا به همراه پلو سرو می شود.
مرحله اول
برای تهیه کباب بادمجان خوشمزه ابتدا گوجه فرنگی،
و بادمجان و فلفل دلمه را تمیز می شوییم ،
و با دستمال آشپزخانه خشک می کنیم،
و به سیخ می کشیم و روی شعله گاز کبابی می کنیم.
پوست آن ها را می گیریم و کنار می گذاریم تا خنک شوند.
مرحله دوم
سیرها را پوست می گیریم و می شوییم،
و رنده ریز می کنیم و همراه بادمجان و گوجه،
و فلفل کبابی شده آن ها را میکس می کنیم ،
و یا روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم.
پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز،
می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم.
مرحله سوم
گوشت چرخ کرده را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم ،
و پیاز را به آن اضافه می کنیم و همین طور،
مواد میکس شده را همراه با سماق، زنجبیل،
فلفل، پاپریکا، زعفران، جعفری خرد شده،
آردنخودچی و کمی نمک را می افزاییم.
مرحله چهارم
سپس همگی مواد را با قاشق زیر و رو می کنیم،
تا کاملا مخلوط شوند و بعد با دست کمی مواد را،
ورز می دهیم و روی مواد را با سلفون می پوشانیم،
و کاسه را داخل یخچال می گذاریم،
تا به مدت ۱ ساعت مایه استراحت کند.
مرحله پنجم
در این مرحله سس را آماده می کنیم.
گوجه فرنگی ها را می شوییم و پوست می گیریم،
و رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم.پیاز را ،
پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله ششم
سپس کمی روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را،
اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک شوند.
سیرها را پوست می گیریم و می شوییم ،
و رنده می کنیم و به پیاز می افزاییم،
و کمی نمک و فلفل و زردچوبه روی مواد می پاشیم.
مرحله هفتم
حالا رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم ،
و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن ،
گرفته شود و گوجه فرنگی های رنده شده را،
اضافه می کنیم و همگی مواد را کاملا مخلوط می کنیم ،
و اجازه می دهیم تا سس کمی غلیظ شود.
مرحله هشتم
در آخر آبغوره به هر میزان که تمایل داریم اضافه می کنیم.
سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم،
و کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجاره می دهیم،
تا به مرور زمان داغ شود. مایه کباب را از داخل یخچال بیرون می آوریم.
مرحله نهم
کمی ورز می دهیم در حد ۳۰ ثانیه و کمی از مایه ،
بر می داریم و به آن حالت می دهیم و به سیخ می کشیم،
و یا همان طور که به آن فرم دادیم داخل تابه ،
قرار می دهیم تا سرخ شوند.اگر تابه بزرگ باشد ،
همگی کباب ها داخل آن جا می شوند.
مرحله دهم
در ۵ دقیقه آخر که همگی کباب ها سرخ شدند ،
در تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم ،
مغز پخت شوند. بادمجان در کباب های آماده شده را ،
به همراه سس داخل بشقاب می چینیم ،
و همراه با پلو نوش جان کنید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
بادمجان | ۱ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۱ عدد کوچک |
فلفل دلمه ای | یک سوم ۱ فلفل |
سیر | ۲ حبه |
آرد نخودچی | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
سماق و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
زنجبیل و پاپریکا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس کباب | |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | ۲ عدد بزرگ |
سیر | ۲حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب غوره | کمی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام